Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich..Mam okazje nabyć przewyje... felgi od nowej m3 ale jestem pełen obaw czy nieprzelicze sie na samym kupnie zważajac na ich przerosniete rozmiary i plan zamontowania do seryjnego coupe i miejsce uprzednich 16 calowych standardów 215..Po założeniu na jedna strone normalnie kosmos efekt niesaamowity ,całkowicie odmieniajacy oblicze mojej e46.Problem zaczyna sie z chwila użytkowania na codzien czy na pierwszej lepszej dziurze czy wiekszym obciazeniu niz ja sam, nie dobije poobciera i najgorsze zawinie nadkole.Nigdy nie ingerowalem wiec sie kompletnie nieznam i niewiem z czym zwiazane byly by ewentualne koszta dostosowania auta do nowego nabytku ,czy to wieksze sprezyny ,moze tylko sztywniejsze jak tak to jakie i o ile wieksze .czy moze same gumy pod sprezyny ...Bardzo byłbym wdzieczny za pomoc i jakom kolwiek podpowiedz ...z góry dzieki i pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

To nie są felgi od M3 napewno!

Te felgi mają przeznaczenie do M-pakietu, e60, e61 a to całkiem inne ET.

Musisz przetestować :)

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem jak one tam weszły, ale są to felgi od 5 i na pewno mają za niskie ET do E46, już na zdjęciach widać, że przód mocno wystaje.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png