Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam navi 16:9 mk3 i tuner bm54 norlmalnie nazwy stacj mam LOCAL -x( numerki liteki ...) ale jak odlacze tyczke z tunera i ja spowratem wlacze to pojawiaja mi sie normalne nazwy satacji niestety przy nastepnym wlaczeniu tunera nazwy znowu znikaja na local .

Czy da sie cos z tymz robic zeby byly na satale?

Opublikowano
mam navi 16:9 mk3 i tuner bm54 norlmalnie nazwy stacj mam LOCAL -x( numerki liteki ...) ale jak odlacze tyczke z tunera i ja spowratem wlacze to pojawiaja mi sie normalne nazwy satacji niestety przy nastepnym wlaczeniu tunera nazwy znowu znikaja na local .

Czy da sie cos z tymz robic zeby byly na satale?

na "local" nic nie poradzisz...

:search: :search: :search: :search:

Opublikowano

ale dlaczego po odlaczeniu wtyczki przez jakis czs widzi nazwystacji a potem je gubi hmm czy to nie jest jakis blad ?

nie wiem czy dobrze rozumiem ale nie ma roznicy czy recznie wyciagniesz wtyczke z tunera czy normlanie wylaczysz zaplon chyba ze on caly czas ma zasilanie nawet po wylaczeniu auta . To by tlumaczylo ze nie pojawiaja sie nazwy stacji tylko jest caly juz czas local

ale jesli tuner raguje tak na reczne go odlacznie to teraz trzeba wymyslec cos takiego zeby go oszukac :) czyli po wylaczeniu zaplonu kopletnie mu odcinal zasilanie i w tedy po kolejnych uruchomniach zawsze bedzie nazwa stacji .....

Opublikowano
he he chyba to urok Polski :) wystarczy wyjechać za zachodnią granicę i wszystkie stacje są z nazwami i local znika :) męczę ten temat od dłuższego czasu i wciąż bez odpowiedzi :( fakt jest taki że czasami locale znikają w miejsce nazw stacji ale to za długo nie trwa. MOże ktoś ma jednak jakiś pomysł ??
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
he he chyba to urok Polski :) wystarczy wyjechać za zachodnią granicę i wszystkie stacje są z nazwami i local znika :) męczę ten temat od dłuższego czasu i wciąż bez odpowiedzi :( fakt jest taki że czasami locale znikają w miejsce nazw stacji ale to za długo nie trwa. MOże ktoś ma jednak jakiś pomysł ??

To nie jest urok Polski

Tojest urok BMW - wyglada na to, ze w tych autach kompletnie nic nie dziala jak trzeba.

Ja sie jakos juz pozbylem tego problemu - kwestia farta? Oczywiscie w zamian sa inne problemy.

Update softu mogl w tym pomoc. A moze trzeba zapisac stacje i przelaczyc sie na zapamietane, a nie wszystkie dostepne.A moze jedno i drugie :jawdrop: