Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Jestem świerzak na forum i wogóle w BMW od niedawna.

Mam pytanie odnośnie komputera. Wtej chwili mam coś w rodzaju jakiejś imitacji komputera z kilkoma klawiszami, tzn. temp. , data, godz. etc. Gdzieś słyszałem, że można nietrudno wstawić standardowy, pożądny komputer zamiast tego, kwestia przerobienia czegoś.

I właśnie, czy to jest możliwe (znalazłem używki kompy za 200-300 zł ze wszystkimi pomiarami) instalacja czegoś takiego jeśli się tego nie miało wcześniej bez ingerencji głębszej :D ? Czy jest sens i wogóle co o tym myślicie? A poza tym czy w razie czego da się to zrobić samemu?

Będę wdzięczny za konstruktywne odp :cool2:

Opublikowano

mowisz o obc.... i to nie imitacja tylko ubozsza wersja......

a te za 200-300zl to pelne obc pewnie... podlaczyc sie da ale musisz zrobic instalacje do drugiej kosci zeby podlaczyc taki obc... i czywiscie nie bedzie dzialal check....

poszukaj na forum bylo duzo na ten temat...

Opublikowano
czemu po przekładce kompa nie działa check? Mój mały komp mi ciągle wyświetla napis check engine mam wiązkę pod pełny komp i nawet już leży w garażu ale najpierw nagrzewnice zmienię a później do warsztatu żeby naprawili silnik

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D