Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie sądzę. U mnie ostatnio się przepaliła jedna podświetlająca rejestrację i nie miałem zapalonej kontrolki na desce.

Raczej, któraś tylna padła\pada...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
sprawdz kostki elektr. tylnych lamp potrafią zasniedziec i blad na desce wyskakuje lub oswietlenie tablicy rej. tez sniedzieje i na desce kontrolka też sie swieci mimo ze z tyłu wszystko działa
Opublikowano
Mam pytanie zapaliły mi sie kontrolki na desce te przy autku tylne lampy czy to moze byc spowodowanwe spalona zarówka podswietlenia tablicy rejestracyjnej?

Jesli spalą się dwie zarowki podswietlania tablicy to bedzie sygnalizacja (przy jednej nie zawsze, ale zalezy czy lewa czy prawa :mrgreen: ). W zwiazku z tym odpowiedz na twoje pytanie brzmi TAK :lol: Najlatwiej czasem wyjsc z auta i zobaczyc co nie swieci

Xdrive

Koder

Opublikowano
Że też niektórym nie chce się wymienić najpierw żarówki, a potem zadawać pytania na forum, pytania którego by nie było gdyby żarówka została wymieniona, bo wówczas byś się dowiedział czy to wina tej żarówki czy nie. oj :)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jesli spalą się dwie zarowki podswietlania tablicy to bedzie sygnalizacja (przy jednej nie zawsze, ale zalezy czy lewa czy prawa :mrgreen: ).

No to musi być prawa, bo mi się zjarała lewa i nie było kontrolki :P

Że też niektórym nie chce się wymienić najpierw żarówki, a potem zadawać pytania na forum, pytania którego by nie było gdyby żarówka została wymieniona, bo wówczas byś się dowiedział czy to wina tej żarówki czy nie. oj :)

Mnie się wydaje, że spaliła mu się od tablicy i dlatego pyta czy to dlatego czy ma szukać gdzie indziej.

Choć nie zmienia to faktu, że łatwiej byłoby najpierw wymienić :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png