Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Ile palą Wasze maszyny benzynki i w jakich warunkach?Czy ktoś gazował takową sztukę i ew. jak się zachowuje na gazie ile pali czy sprawia jakieś problemy?
Opublikowano

moj 3.0L pali 16-18 w miescie, 12-13 w trasie

nawet przez chwile nie pomyslalem o zgazowaniu go

• Moderatorzy
Opublikowano
To jeszcze nie najgorzej, a ciężka nogę masz?
Opublikowano
srednio, raczej jezdze spokojnie ale od czasu do czasu zdarzaja sie wyscigi od swiatel do swiatel bo jakos wielu czuje potrzebe sprawdzenia sie albo wciskania przed bummera. No a wtedy 2,7 tony auta konsumuje az milo...
  • Moderatorzy
Opublikowano
srednio, raczej jezdze spokojnie ale od czasu do czasu zdarzaja sie wyscigi od swiatel do swiatel bo jakos wielu czuje potrzebe sprawdzenia sie albo wciskania przed bummera. No a wtedy 2,7 tony auta konsumuje az milo...

Dzięki za odpowiedź. :D

Czy takie auta w ogóle sie gazuje?Bo ja chyba jeszcze nie widziałem.

Opublikowano

Ja widzialem :D byłem nawet oglądac X5 3.0 B + LPG sekwencja (przed zakupem swojej) , musze powiedziec ze samochod ładnie chodził jak na LPG, ale była to instalacja za 6 tyś zł.

Szczerze mowiąc , jesli komus zalezy zeby kupic fajny samochod, ekonomiczny to polecam Diesla X5 , a nie zadne LPG :D

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja widzialem :D byłem nawet oglądac X5 3.0 B + LPG sekwencja (przed zakupem swojej) , musze powiedziec ze samochod ładnie chodził jak na LPG, ale była to instalacja za 6 tyś zł.

Szczerze mowiąc , jesli komus zalezy zeby kupic fajny samochod, ekonomiczny to polecam Diesla X5 , a nie zadne LPG :D

Też bym wolał diesla nawet teraz mam 530d i jest super ale ściągam X3 ze Stanów a tam diesli brak...

Opublikowano
No a wtedy 2,7 tony auta konsumuje az milo...

Hej,

Co ty wozisz w bagazniku, ze fura Ci wazy 2,7 tony? kregi do szamba? E70 3.0sd wazy okolo 2185kg, to E53 nie sadze aby wazylo wiecej. Nawet Touareg V10 TDI nie wazy tyle.

/DP

• Moderatorzy
Opublikowano
No a wtedy 2,7 tony auta konsumuje az milo...

Hej,

Co ty wozisz w bagazniku, ze fura Ci wazy 2,7 tony? kregi do szamba? E70 3.0sd wazy okolo 2185kg, to E53 nie sadze aby wazylo wiecej. Nawet Touareg V10 TDI nie wazy tyle.

/DP

Wg. fabryki waży 2070kg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Faktycznie kolega trochę przesadził z tą wagą :) ale zastanawiająca jest i tak różnica w wadze między X3 a X5 - ta druga jest naprawdę sporo cieższa..

A wracająć do tematu - mam pytanie o konkretnie silnik 2.5 w X3 - jak spalanie w automacie? - moja dziewczyna sobie taką upatrzyła i zastanawiam sie czy jej odradzać czy zachęcać :)