Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam przeglad za miesiac i chce spytac na co najczesciej patrza diagnosci? Zmienilem 4 opony na nowki, wydech byl dziurawy to pospawalem i cichutko mruczy, swiatla wszystkie ok, jedynie przednie przecimgielne sa ale nie podpiete jeszcze, nowe klocki i tarcze wszedzie. Wiem ze na 100% mam lekkie luzy na przekladni kierowniczej. Nie bedzie z tym problemu?
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
przeciwmgielne jest obowiazkowe tylko z tylu maly luz na kierownicy nie gra roli tym bardziej ze to ty krecisz kiera aon siedzi w tym czasie pod autem i sprawdza drazki kierownicze wiec spoko i naciagnij sobie jeszcze linke od recznego powodzonka
Opublikowano
tez mam za pare dni przeglad reczny wczoraj zrobiłem bo był zerowy mozna powiedziec ;p i klaksona nie mam... ale to chyba luzz co?
Opublikowano

Zazwyczaj to tak.

ZAWIESZENIE - amorki, luzy, stabilizator!! ,

HAMULCE - czy hamuje po prostu w miarę, ręczny (nawet jak nie działa mówisz ze zrobisz) :) i idzie

ŚWIATŁA - czy są , i czy ustawione ok (jak masz luźno lampy że ci drżą to popraw to

NUMERY

LUZ NA KIEROWNICY MOZE WYNOŚIĆ 20 STOPNI.

Opublikowano
Jezeli masz jakies lampy to musza dzialac. Ewentualnie zaklej je czarna tasma na czas przegladu i juz nie beda go obchodzily. Reczny i klakson tez musi byc sprawy i czepia sie jak wlacznik od klaksonu nie jest na kierownicy