Skocz do zawartości

BMW 320 1991??? warto???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam okazje kupić BMW 320 z roku 1991 na oko śliczny 8)

zadnej rdzy NIC.

przebieg 161,000km

jak ze spalaniem ile na 100km :?: bo słyszałem ze to pijaki straszne :(

na co patrzec przy kupnie :?:

jak coś wypatrzeć :?:

porady......... prosze o porady......

koleś krzyczy 12,000zł

Opublikowano

320 dobre auto i silnik jesli rzeczywiscie ma 160tys pali w zaleznosci od jazdy trasa 8-10 miasto 12 musisz liczyc ze wezmie

jesli masz zamiar krecic sie i palic wszedzie gume kup 325 a jesli masz zamiar jezdzic ponad przecietnie ale z rozwaga wystarczy 320

sprawdz auto u mechanika zobacz czy sa jakies wycieki ( przy tym prebiegu nie powinno byc)

zobacz jak pracuje silnik powinien równo i elastycznie

jak sie na tym nie znasz to jedz do kogos znajomego kto ma pojecie

szczerze przy 160tys to powinna byc igła

zycze udanych zakupów

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
sam kupilem 320 tylko ze z 93' z przebiegiem 144tys (udokumentowanym) i autko tak jak pisali koledzy wyzej musi byc po takim przebiegu w stanie idealnym!! silnika jak siedzisz w srodku nie ma prawa byc slychac oraz postaw szklanke wody na nim i ona nie bedzie drgala nawet POWAZNIE!!! to sa najlepsze silniki na swiecie choc teraz troszke zaluje ze nie kupilem 325 :) ale i tak jest wypas polecam!!!!!
Marcin-coupe...BMW theBestMachineontheWorld
Opublikowano
wycieki i tak będą - napewno z przodu pod głowicą będzie się pocił i na dole z zimeringu wału korbowego. A ważne jest żeby oprucz brakujących pierdułek sprawdzić na oko jak zużyte są niekture elementy, jak tarcze hamulcowe, opony, płyn hamulcowy. Można też zajżeć pod spód czy nie ma widocznych korozji na progach i na podwoziu przy nogach kierowcy
...
Opublikowano

sam kupilem sobie takie dokladnie rok 91 reraz juz mam 200 tys przebiego,

spalanie na komputerze pokazuje 10,2 przy normalnej jezdzie wedlug moich oblicznen dokladnie tyle mi bierze. na trasie jeszcze nie mialem okazje sprawdzic. silnik jest super zeczywiscie w srodku go nie slychac a mam zalozony tlomik z 325 to na zewnatrz rowniez słychac tylko tlumik

dalem za nie pol roku temu 17000 mam w srodku komputer, elektryszne szyby, lusterka, klime, xenony z przody, tylne lampy z m3 i jak mowilem tlumik z 325 autko pracuje bez zastrzezen. jak narazie wymienilem tylko opony na letnie

bardzo polecam to autko

Opublikowano
wycieki i tak będą - napewno z przodu pod głowicą będzie się pocił i na dole z zimeringu wału korbowego.

To zależy mój ma 200tyś i jest suchy jak pieprz a silnik nigdy nie grzebany, nawet pokrywa rozrządu nie była ściągana od nowości. Ogónie zadbana beemka z przebiegiem 160tys powinna byc cała jak nowa. Beemki zaczynają męczyć się życiem po przekroczeniu 300tyś choć to nie regóła

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
Ale 320 to silnik M20 i tutaj się pocą z przodu. Baardzo często. Fakt że w M50 juz tak nie ma.
...
Opublikowano
Ale 320 to silnik M20 i tutaj się pocą z przodu. Baardzo często. Fakt że w M50 juz tak nie ma.

320 to nie tylko m20 bo zależy który model może byc 320 e30 , e36,e46,e90

Tylko BMW jest ważne...

Opublikowano
w poscie jest mowa o e36 wiec pozostanmy przy silniku m50 bo zabardzo namieszamy :worried:

W sumie to nigdzie nie jest napisane że chodzi o e36, z 1991r może być jeszcze e30, a sądząc po cenie to jest to albo bardzo zadbane e30 albo średnie e36.

Tylko BMW jest ważne...

Opublikowano
cena troche za mała jak na dobry stan :? jeszcze trzeba sprawdzic legalnośc autka bo w bmw z numerami rózne jaja sie dzieja (znam to niestety z autopsji) :cry2:
KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
moze i sie myle .. ale jak ktos ma DOBRA 320 to napenwo nie oddaje jej za 12 tysiaczkow .. podejrzewam ze na 100 bedzie tam conajmniej pare nie dorobek .. i jakos w ten przebieg nie wierze przy takiej cenie ... ;)
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
mam kupiłem :dance: :D normalnie rakirta tylko skrzynia krótka :( trzeba sie bawic lewarkiem i to rzeczywiscie prawie IGŁA :!: :D
Opublikowano
GRATULACJE!!! Ale jak to się mówi każdy kierowca cieszy się gdy kupuje samochód, a później gdy go sprzedaje. ;)

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
Mirrek23 teraz tylko zmień dane w profilu :) i zapodaj fote żeby wszyscy widzieli jakie jest to twoje bmw :cool2:
Opublikowano
Mirrek23 teraz tylko zmień dane w profilu :) i zapodaj fote żeby wszyscy widzieli jakie jest to twoje bmw :cool2:

Ja jak kupiłem beemke to prawie w niej spałem. z reszta tak jest cały czas :wink:

Opublikowano

nooo ja spałem w mojej przez 2 godziny taki byłem pijany :lol: ale pod domem

ja mam rekorduy spania w aucie pod domem raz spałem jakies 8 godzin i spoko :D bo rano do pracy kluczyki i jazda naprawde spoko 8) 8)

a tak dla zartów co myslicie o dresach :?: :?: :?: