Skocz do zawartości

Kupiłem kilka dni temu. Masa problemow, kilka pytań...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to ja sie podlacze ile waszym zdaniem powinno kosztowac bmw 318i kombi z 2001r w dobrym stanie juz po oplatach, przebieg orginal 130 000, z klimom el szyby komp ?

Mnie kosztowało 32500 + 2000 opłaty i rejestracja.

W temacie wątku:

Ja przed zakupem udałem się do ASO BMW - za 250zł sprawdzają wszystko co jest możliwe do sprawdzenia, natomiast osobiście jednak udałbym się do dobrego warsztatu - w ASO nie mają nawet urządzenia do sprawdzania grubości lakieru, chociaż na lakiernika trafiłem bardzo dobrego.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka

Kolego Iskora nie przejmuj sie BMW to nie wloszczyzna wiec da sie doprowadzic do stanu odpowiedniego. Jakbys mial alfe to bym jak w dym powiedzial uciekaj:) Sam naprawiam auta i troche juz zebow zjadlem ale alfa mnie pokonala. Tu dasz rade....

Natomiast niezgodze sie ze w gnieznie same padaki.... sam kupowalem z kumplem e46 2004 330xd w stanie nienagannym.... Uwazam ze w wielkopolsce jest bardzo duzo importerow aut jedni oszukuja inni mniej..... Dlatego jesli masz okazje jeden z drugim jechac kupic auto wez ze soba kogos co sie zna i nie kupuj auta za pierwszym podejsciem bo gwarantuje ci ze nie jestes w stanie znalezc wszystkich piotrusiow w aucie. A jak chcesz sie nauczyc czegos to niestety musisz zakasac rekawy wziac klucz jeden czy drugi, troche pokrecic cos zepsuc, ale po kilku razach nauczysz sie, rozpoznawac jak lakiernik odcina lakier, jak powinnien wygladac olej na bagnecie, jak rozpoznac date na kazdym elemencie plastiku pasow szyb....

A ja dalej nie potrafie znalezc u mnie pierburgow:)

pozdro