Skocz do zawartości

zarowki xenon

klocekd

Rekomendowane odpowiedzi

Juz slowo "xenon" na tej aukcji to nieporozumienie. A cena tego produktu sugeruje wlasnie ze jest to produkt z Chin. Dobre żarowki dajace naprawde biale swiatlo np. Philips BlueVision kosztuja ok 120-130 PLN. Niestety nie ma nic za darmo. Daruj sobie...

Juz slowo "xenon" na tej aukcji to nieporozumienie. A cena tego produktu sugeruje wlasnie ze jest to produkt z Chin. Dobre żarowki dajace naprawde biale swiatlo np. Philips BlueVision kosztuja ok 120-130 PLN. Niestety nie ma nic za darmo. Daruj sobie...

No kolega chyba troche przesadził tyle to nie kosztują nawet na stacji benzynowej

co nieoznacza że ja bym te z allegro kupił bo napewno nie ,

jednak zamiast blue vision proponuje też philipsa ale vision plus , dużo lepiej świecą

A co Ci szkodzi? Ja swojego czasu miałem żarówki "Farenheit". Mają ładną niebieską poświatę i utrzymały mi się stosunkowo długo. Jak dobrze pamiętam po 2msc. zmieniłem na Xenon HID 6000K i dlatego je zdemontowalem, mam je pewnie jeszcze gdzieś. Ja płaciłem 30zł za zestaw w tzn. "Tuning Shopie".

troche wiocha, na pewno nie mają świadectwa dopuszczenia do używania na naszych drogach.

ja sie na takich przejechalem, kupilem H7 za chyba 70zł (oczywiście tez z napisem 'xenon') i po miesiącu przepaliły mi się lampy!!! teraz za kare musiałem zmienić całe lampy na soczewki i od razu wstawiłem HIDy.

p.s. jesli kiedyś na pasach zobacze Chińczyka, który robił te żarówki to nie będe hamował :roll2:

troche wiocha, na pewno nie mają świadectwa dopuszczenia do używania na naszych drogach.

ja sie na takich przejechalem, kupilem H7 za chyba 70zł (oczywiście tez z napisem 'xenon') i po miesiącu przepaliły mi się lampy!!! teraz za kare musiałem zmienić całe lampy na soczewki i od razu wstawiłem HIDy.

p.s. jesli kiedyś na pasach zobacze Chińczyka, który robił te żarówki to nie będe hamował :roll2:

Co do temperatury, to musiałeś kupic chyba 100W te żarówki, skoro Ci się spalił klosz.

A jeżeli chodzi o Twój zestaw HID, to on ma świadectwo dopuszczenia do używania na naszych drogach?