Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie Koledzy, bo przeczytałem watek w całości . Czy to co wstawił STANISŁAW na Rapidzie, to krótko mówiąc pic na wodę ????? Czy któremuś z was to poszło czy samemu trzeba się bawić i podążać wg rad kolegów Macznika i Osd (tak przy okazji wielkie dzięki dla waszej dwójki)

Nie bede oceniał tego softa Stanisława osobiscie ,bo moze chodzi tu o pewne szcescie ,czyli raz sie uda , a raz nie, ale jak wgrywali go koledzy na mk3 to zwiesiło im czytnik i trzeba było ingerować w wyciąganie płyty ,na szczescie wróciły czytniki do zycia ,,,,,ja osobiscie bym słuchal rad osd,czyli wiadomo co robic a czego nie .............szacun dla OSD............

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pytanie Koledzy, bo przeczytałem watek w całości . Czy to co wstawił STANISŁAW na Rapidzie, to krótko mówiąc pic na wodę ????? Czy któremuś z was to poszło czy samemu trzeba się bawić i podążać wg rad kolegów Macznika i Osd (tak przy okazji wielkie dzięki dla waszej dwójki)

Napewno nie dziala na MK3 a na MK4 raczej powinno przynajmnie kolega Stanisław twierdzi ze jemu dziala i jest to wysoce prawdopodobne ale najlepiej to przekonac sie samemu z tym ze powtarzam NIE NA MK3!!!!!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam! Mam pytanie... Czy wgrywał już ktoś ten soft na mk4 duża nawi z czytnikiem dvd? Nie wiem czy mam sie za to brać a czytając cały wątek nie mogłem doczytać się czy faktycznie wszystko działa czy zobaczę tylko black scren ? pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...