Skocz do zawartości

ISO: soft PL- lektor+napisy MK3 + MK4

osd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

no ale wlasnie przeszukalem wszystko próbowałem i nie widzialem takiej opcji, nie mam płyty z mapami, auto mam tydzień dopiero, a soft stary -31 na koncu, a mógłbyś przybliżyć coś na temat mode2?to są ustawienia w menu głownym i nie ma nic takiego...http://bayimg.com/image/bagciaacl.jpghttp://bayimg.com/image/bagcjaacl.jpg

Masz versje 17 softu,wgraj nowszy powinno sie poprawić.

http://images.chomikuj.pl/button/Mr.Lova.gif

Na Chomiku mapy 2014,soft spolszczający MK2/3/4 mono-kolor,MK3 z polskimi znakami.

Witam,

mam navi mk3 z monochromatycznym wyświetlaczem i posiadam soft do mk4 z menu PL też do tego wyświetlacza , czy dało by się tak zrobić żeby w tym sofcie z tematu(mk3) podmienić plik na ten z mk4 żeby menu było w PL ?

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

Witam

Mam MK4 + dużą NAVI i soft PL v31 z tego wątku (dzięki sting :wink: )

Jak próbuje zmienić głośność komend navi to jest tak samo, niezależnie czy daje pokrętłem głośniej czy ciszej.

Przy poprzedniej wersji softu z anglikańskim menu i językiem można było bez problemu regulować.

Czy też tak macie?

http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg

Witam

Mam MK4 + dużą NAVI i soft PL v31 z tego wątku (dzięki sting :wink: )

Jak próbuje zmienić głośność komend navi to jest tak samo, niezależnie czy daje pokrętłem głośniej czy ciszej.

Przy poprzedniej wersji softu z anglikańskim menu i językiem można było bez problemu regulować.

Czy też tak macie?

W USTAWIENIACH masz zakładkę regulacja głośności komend NAVI, natomiast pokrętłem regulujesz tylko głośność radia (lub innego źródła dźwięku) i bodajże tak jest w każdym sofcie.

Rozumiem. A jaki jest teraz najnowszy soft od Stinga, nadal V31 czy V32 ?

Jeśli ten drugi, to prosiłbym o podanie linka, bo nie chce mi się wertować wstecz tego wątku :)

thx

http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg

mam dos tych mk3 probowalem wgrac do mk3 ten soft zmieniajacy angielski na pol i po paru sekundach stanelo pokazal sie jakis error i znowu jest Ciemno.tylko ze tym razem juz v17 niepomaga :(

ma moze ktos jakis pomysl?

:mad2:

Pewnie źle nagrałeś płytę albo popełniłeś inny błąd, Ja swoje mk3 moddowałem kilka razy,mam nawet polskie litery(znaki diakrytyczne)chociaż podobno się nie da :).Jeśli przestrzegasz podstawowych zasad to musi się udać.

Na Chomiku mapy 2014,soft spolszczający MK2/3/4 mono-kolor,MK3 z polskimi znakami.

Mam prosbe, moze mi ktos powiedziec jaki soft z tego watku mam sciagnac i nagrac na CD zeby miec Pl menu i lektora w mojej E60 2006r z Navi Professional?

Czy trzeba to nagrac na CD i wrzucic zeby dzialalo czy wgrac razem z mapka np 2009-2?

Do M-ka i innych użytkowników MK4.

Z tego co widzę i śledzę wypowiedzi użytkowników mojego softu to jest jak narazie wystarczający. Oprogramowanie działa i jest grono zadowolnych użytkowników z tej wersji.

Numeracja wersji 31 lub 32 to nic innego jak zmiana kilku bitów w sofcie. Można by się pokusić o zmianę na 33 i wpuścić to w sieć co działało by bez problemu ale jednocześnie nic nowego nie wniosło.

Mój problem polega na tym, że chcę wnieść coś nowego i zanim tego nie wymyślę to taka wersja się nie pojawi.

Jednocześnie jest już bardzo trudno wprowadzać dalsze udoskonalenia ponieważ wsparcie BMW polega tylko na wydawaniu map a cała reszta bazuje na nas-użytkownikach.

Marzy mi się wprowadzenie polskich znaków co podobno zrobił jeden z uczestników forum. Podobno (wystarczy prześledzić temat)

Prace trwają a wyniki będą napewno ogólnodostępne.

mam dos tych mk3 probowalem wgrac do mk3 ten soft zmieniajacy angielski na pol i po paru sekundach stanelo pokazal sie jakis error i znowu jest Ciemno.tylko ze tym razem juz v17 niepomaga :(

ma moze ktos jakis pomysl?

:mad2:

Pewnie źle nagrałeś płytę albo popełniłeś inny błąd, Ja swoje mk3 moddowałem kilka razy,mam nawet polskie litery(znaki diakrytyczne)chociaż podobno się nie da :).Jeśli przestrzegasz podstawowych zasad to musi się udać.

dziwne bo v17 dzialami na innych mk3 nagrywam w programach jak pisze na forum...

ale mam juz 3 sztuki ktore niemoge postwic.

niby impa mozna jakos wymusic zmiane softu ale jakos niemoge do tego dojsc

dominik Nowy Targ

Z tego co widzę i śledzę wypowiedzi użytkowników mojego softu to jest jak narazie wystarczający. Oprogramowanie działa i jest grono zadowolnych użytkowników z tej wersji.

Numeracja wersji 31 lub 32 to nic innego jak zmiana kilku bitów w sofcie. Można by się pokusić o zmianę na 33 i wpuścić to w sieć co działało by bez problemu ale jednocześnie nic nowego nie wniosło.

Mój problem polega na tym, że chcę wnieść coś nowego i zanim tego nie wymyślę to taka wersja się nie pojawi.

Jednocześnie jest już bardzo trudno wprowadzać dalsze udoskonalenia ponieważ wsparcie BMW polega tylko na wydawaniu map a cała reszta bazuje na nas-użytkownikach.

Marzy mi się wprowadzenie polskich znaków co podobno zrobił jeden z uczestników forum. Podobno (wystarczy prześledzić temat)

Nie podobno kolego ,nie podobno :)

Oto fotka mojego ekranu w innym poście - viewtopic.php?f=91&t=118735 - w tym dziale,post jest na inny temat,nie na temat polskich liter,ale na zdjęciu widać litery ś oraz ć. Jesli chcesz mogę zrobić więcej fotek.A jeśli chcesz,mogę też opisać jak to zrobiłem,oraz co zrobić by dopasować mój soft do swoich wymagań.

Pozdrawiam

Edytowane przez Mr.Lova

Kolego Sting

Jak się cofniesz kilka stron do tyłu (40) to znajdziesz mój post gdzie są linki do softu z polskimi znakami, który przygotowałem, a zdjęcie też znajdziesz (38). Z twoją znajomością tematu wystarczy, że ściągniesz upgrade i wrzucisz do dowolnego softu. Powodzenia w testach.

Potwierdzam , sam użytkuje owy soft z polskimi znakami dzięki koledze cX3 :wink:

Wydaje mi się że wszyscy mają rację :)Mówimy o różnych rzeczach. Ja zrobiłem polskie znaki do MK3,nie do MK4. Nie zamierzam przypisywać sobie czyichś zasług,Mk4 się nie zajmuję. Chyba że kolega cX3 spolszczył też soft do MK3,tzn.polskie znaki???