Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładnie tak - zrzekłem się Premium Selection, ale kupiłem samochód 3000 Euro taniej. Czy się opłaciło? Okaże się w najbliższych latach.

Faktem jest to, że auto stało przed salonem w programie Premium Selection i z pewnością nie przez przypadek zostało do niego zakwalifikowane.

Powiedz mi czy kupując w salonie, z tej kategorii premium selection, trzeba zapłacić gotówką, czy może być przelew? Trochę strach jechać z pieniędzmi w portfelu, chyba że to jest oczywiste :shock:

Opublikowano
nie jeśli uznawane w Polsce

a jak wiemy, BMW w Polsce nie uznaje gwarancji aut z premium selection....

Opublikowano

Nawiazujac do temtu- pokrewnego. W poniedzialek mam zaplanowany wyjazd do szwagra( niemca 100% na ktrorego pomoc licze w nogocjacjach) w celu zakupu auta w niemczech . Fundusz pozwala mi na zakup auta z roku 2002( plus minus miesiace, wiadomo) silnik do 2000ccm i zaskoczyl lub nawet ZMARTWIL mnie fakt, ze takich aut chodzi o Pb , sedana ( pomijam przebiegi kolor i wyposazenie) u Nas w zasadzie sztuk kilka( otomoto i gratka) i co najlepsze sa TANSZE niz w Niemczech.

Porownujac zakup BMW e46 przed liftingiem ( wliczajac oplaty 3.1% akcyzy i inne ) OPLACA Sie ale juz po lifcie NIE . Z czego to wynika i czy mam sobie w takim razie szukac w POlsce tego auta ? zglupialem juz doszczetnie. Wypowiedzcie :|