Skocz do zawartości

Polski język do nawigacji !!! Za darmo dla wszystkich ?..)))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mogę być twoim pierwszym klientem ?????????????? :D

Jasne że tak, ale przecież już to dostałeś (hasło 4444). Dziesięć groszy w kieszeni... :D

...

NO TAK ALE SPOTKANIE JEST BEZCENNE A ZA RESZTĘ ZAPŁACISZ MASTERCARD :)

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano

Fuer Kollege "Elvishh":

Du hast recht - die BMW ist immer echt mit den deutschen Soft... Aber zum Spass koennst doch diese polnische sprache auf z.B. franz. Platz einsaetzen...

Gruesse

...

Das konnte auch gehen , nun bei verkauf wird wider OEM soft eingespielt dh. Wenn wird entschieden mit dem karre weiter zu fahren dann hat seine zweckt weil später landet er auf Polnische Kfz Markt ;)

Grus aus Hamburg .

Opublikowano
nie jestes pierwszy macznik, juz wiele osob udostepnilo Polski w mk4 na tym forum...psujecie biznes, ale na szczescie nie do konca.

Wystarczy zgłosić że posiadasz i sprzedajesz nielegalne oprogramowanie i nie ma cię na kilka lat .

Opublikowano

Das konnte auch gehen , nun bei verkauf wird wider OEM soft eingespielt dh. Wenn wird entschieden mit dem karre weiter zu fahren dann hat seine zweckt weil später landet er auf Polnische Kfz Markt ;)

Grus aus Hamburg .

Och, wenn Du Deine Auto verkaufen moechtes und zwar nach Ausland, einfach packst Du ein altes oryg. deutsches Soft (z.B. v28 mit D + GB +F).

Gruesse aus Warschau :D

...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie Macznik i Ajlb dostają ostrzeżenie za "wysoki" poziom dyskusji....

A jeśli wątek dalej będzie się rozwijał w tym kierunku to go zamknę i wywalę! :evil: :evil: :evil: :evil:

Moderator
Opublikowano
Panowie Macznik i Ajlb dostają ostrzeżenie za "wysoki" poziom dyskusji....

A jeśli wątek dalej będzie się rozwijał w tym kierunku to go zamknę i wywalę! :evil: :evil: :evil: :evil:

To ja się uprzejmię zapytuję się dlaczego szanowny Moderator nie powstrzymał tej naszej pyskówki wcześniej, dlaczego nie ocenił (nie zważył) naszych (kolegi "ajlb" i mojej) grzechów, i dlaczego nie uzasadnił kary proporcjonalnie do zasług... Bardzo proszę o publiczą odpowiedź bo uważam że to my wszyscy mamy prawo oceniać nasze błędy i zasługi...

I jeszcze na jedno pytanie sobie pozwolę = czy Moderator skorzystał z mojego linka do polskiego softu ???

Proszę o odpowiedź i tradycyjnie pozdrawiam - Jacek Macznik

....