Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiatam ostatnio zauwazylem cos dziwnego jak polatam po miescie ze zagrzeja sie hamulce wyskakuje mi komunikam brake linking own's handbook i nie wiem o co chodzi bo jak sa postawie ja i postoi 15 min to komunikat sie nie pojawia i tak w kolko nie wiem o co chodzi mze ktos mial cos takiego

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
ja tez bylem taki madry ale klocki maja jeszcze ok 1,5cm moze 2 cm wiec nie szalejmy tak na oko byly wymieniane jakies 6 miesiecy temu a jak by sie klocki zuzyly to byl by caly czas ten komunikat a nie tylko jak sie nagrzeja klocki wiec dalej czekam na wasze odpowiedzi

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

• Członkowie klubu
Opublikowano
Trudno coś jeszcze dodać, może jeszcze grubość tarcz lub zapieczony cylinderek. :?:

UIHZ9556.JPG

Opublikowano
tarcze zmienione tez ok pol roku temu nie maja nawet militera ranta bo poprzedni wlasciciel zmnienial przednie tylne tarcze i klocki i zawieszenie wiec sa lekko zuzyte sprawdzilem wszystkie czujniki dzisiaj i w jednym kole czujnik byl lekko przekrzywiony w strone tarczy to moze przez to jak myslicie

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

no to jest mozliwe jesli sam czojniczek jest przekrzywiony to moze gdzies stykac i pokazuje sie komunikat.

Ja mam inny problem bo u mnie sie swieci caly czas, czujniki sprawdzilem i wyglada ze wszystko jest ok. Wiec teraz jestem w kropeczce

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
remol a moze gdzies ci sie kostka rozlaczyla bo ja rez tez tak mialem wlozona byla niby w gniazdo ale nie docisnieta i caly czas komunikat byl remol a moze bysmy sie spotkali i pogadali na zywca jak cos to moze dzisiaj ok 22 na gg badz aha jeszcze jedno jak ci sie kabelek urwie to tak samo

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN