Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem nowa w klubie i jest to moje pierwsze BMW więc mogę zadawać pytania, które wydadzą się Wam banalne.

Mam prośbę jeżeli ktoś może udzielić mi informacji w jaki sposób zdemontować panel radia i wymienić bezpiecznik będę bardzo wdzieczna

Moje autko to: BMW 320d TOURING rok prod. 1999 listopad.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

a masz oryginalne radio?

no to nie mozesz zdjac samego panelu,tylko wyjac cale radio, zdejnujac pierwsze te listwy ozdobne,ktore biegna wzdluz calej konsoli srodkowej.sa na wcisk,wiec musisz je podwazyc czyms od spodu.

moja rada: nie proboj samemu.

no i nastepny post umiesc w dziale do tego przeznaczonym.pozdro :wink:

Opublikowano

Dzięki za info;)

radio mam oryginalne, a jeżeli chodzi o poruszanie się po forum i umieszczanie postów w odpowiednim dziale to muszę trochę nad tym popracować :oops:

Opublikowano

jak zakladasz temat to masz do wyboru o jakim modelu piszesz, to ulatwia osobom ktore przegladaja forum.

jezeli chcesz wymienic bezpiecznik to sa w schowku, a z radiem chyba znajde jakies fotki - wprawdzie wymiany srodkowego nawiemu ale moze cos bedzie widac

Opublikowano
Dzięki za info;)

radio mam oryginalne, a jeżeli chodzi o poruszanie się po forum i umieszczanie postów w odpowiednim dziale to muszę trochę nad tym popracować :oops:

Nic nie musisz , wal posty gdzie popadnie , jesteś rodzynkiem więc masz przywileje :mrgreen: nie jak ja zaraz załapałem ostrzeżenie :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mike68- regulamin obowiązuje wszystkich!

Przenoszę do działu Elektronicznego....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za szczere chęci pomocy :)

Przyznam się, że w sobotę uzbroiłam się w śrubokręt, podważyłam listwę nad panelem i ku mojemu zadowoleniu POSZŁO!!! :dance: , odkręciłam dwie śrubki i radio zdemontowane. Tak jak myślałam w radiu był bezpiecznik i był spalony (wymianiłam DZIAŁA :) )

Pozdrowienia

P.S. A jeżeli chodzi o regulamin to mam nadzieję, że będzie udawało mi się go przestrzegać

Mike68 Dzięki za rodzynka :)