Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Napisz co to za gość to będzie szukał klientów ze świecą jak taki pewny siebie.
Hej Pinczer...juz mu wlasnie wystawilem opinie na polecane warsztaty zachodniopomorskie.Ludzie ze szczecina dokladnie wiedza o kogo chodzi.Najciekawsze jest to,ze jak zadzwonilem do niego i mówie mu,ze sprawdzilem na kanale i mam czarna tabliczke a nie zielona i ze zalal mi zly olej to on powiedzial mi,ze wg VINu powinienem miec zielona i to jest dla niego najwazniejsze...cóż mozna tutaj dodac?Wnioski nasuwaja sie same.Pozdrawiam.
Opublikowano
Napisz co to za gość to będzie szukał klientów ze świecą jak taki pewny siebie.
Hej Pinczer...juz mu wlasnie wystawilem opinie na polecane warsztaty zachodniopomorskie.Ludzie ze szczecina dokladnie wiedza o kogo chodzi.Najciekawsze jest to,ze jak zadzwonilem do niego i mówie mu,ze sprawdzilem na kanale i mam czarna tabliczke a nie zielona i ze zalal mi zly olej to on powiedzial mi,ze wg VINu powinienem miec zielona i to jest dla niego najwazniejsze...cóż mozna tutaj dodac?Wnioski nasuwaja sie same.Pozdrawiam.

wedlug vinu raczej nie okreslil jaka ma tabliczke - jest jedno rozwiazanie na takich - zryć mu beret , to może na drugi raz sie zastanowi :mad2:

Opublikowano
a kolega arturo wzial sobie fakture na wykonana usluge czy nie?

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano
Niestety nie...Czlowiek uczy sie na bledach...tylko szkoda,ze na swoich.Pozdrawiam serdecznie.