Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto kupić te ipony do e39 konkretnie chodzi o 235/45R17 czy ktoś z was użytkował te opony?

Ewentualnie jakie inne byście polecili

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
Jeździłem na Dunlop SPS SPORT 9000 - jej właściwości na mokrej jak i suchej nawierzchni są praktycznie takie same - idealne. Już nie produkowana. Następcą tego modelu jest Dunlop SP Sport MAXX.
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
no właśnie niestety nie produkowana ale resztki sa na opony.com niestety ciezko byloby z gwarancja na nie. Alternatywnie zastanawiam sie nad Uniroyalem Rainsport 2

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano

Serio juz nie produkuja? to byla najlepsza ich opona. Sprawialy tylko problemy "na zimno". Potrafily po dluzszym postoju bic zanim sie nie rozgrzaly.

O sportmaxach slyszalem, ze to potworna kila.

Rainsporty kupilem i nastepnego dnia oddalem.

Przyczepnosc trudna do opisania, nawet po deszczu jezdzi sie jak po szynach i wlaczenie abs przy hamowaniu wydaje sie niemozliwe. Poprostu niesamowite.

Niestety toczyly sie zupelnie jak pozabkowane. Uczucie szczegolnie przy hamowaniu jakby lozyska byly zatarte.

Testowalem w Audi. Moze BMW bardziej polubi te opony, ale ze zwrotem nie jest latwo wiec lepiej sie mocno zastanowic, albo lepiej znalezc kogos, kto takie ma ubrane i sie karnac.

Pozdrawiam

Opublikowano
To może Falken FK-452??? Opinie zbierają całkiem dobre.

Dopóki nie spadnie deszcz. Bo razem nim te dobre opinie...

Opublikowano

Czytałem opinie na różnych stronach www i piszą że właśnie na mokrym są dobre.... Mam nadzieje że jesteś w błędzie, bo mam 4 nowe na samochodzie. :)

Opublikowano

Czytałem opinie na różnych stronach www i piszą że właśnie na mokrym są dobre.... Mam nadzieje że jesteś w błędzie, bo mam 4 nowe na samochodzie. :)

Ja też mam taką nadzieję :) Ale mówię tylko to co słyszałem od ludzi z branży jak sam chciałem sobie takie założyć.

Tak, czy inaczej - szerokiej drogi i czekamy na wrażenia z jazdy :)