Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem nowy na forum, planuje kupic Bmw 3 E46- 320. Rocznik 1999-2000, Czy tak za 25000 tys. znajde cos sensownego( Niemcy)?

Z checia posłucham waszej opini na ten temat jak rowniez i tego auta?

Pozdrawiam

Opublikowano

po 1. Myślę, że w dziale na naszym forum "Pozostałe zagadnienia związane z BMW" znajdą się przynajmniej dwa podfora na których byłoby lepiej zadac takie pytanie!

po 2. 25k to moze byc troszkę mało. Chyba, ze jakies 1.6 albo 1.8? Ale mysle ze ok 30k + opłaty pozwoli ci na znalezienie ładnego i przede wszystkim zadbanego modelu.

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Witam, mysle ze E46 z 2.0 silnikiem to dobry wybor, moze cos na ebay znalezdz z niemiec do 8000 euro z niezlum wyposazeniem i w dobrym stanie, calkiem niezle osiagi no i przy sprowadzaniu akcyza tylko 3,1 % :).

Osobiscie mam silnik 1,8i i nie moge nazekac. silnik 2,0 jest bardziej oszczedniejszy od wersji 1,8i. Polecam tez zalozyc sekwencje a wtedy koszty przejazdu 100 km sa niewielkie.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, mysle ze E46 z 2.0 silnikiem to dobry wybor, moze cos na ebay znalezdz z niemiec do 8000 euro z niezlum wyposazeniem i w dobrym stanie, calkiem niezle osiagi no i przy sprowadzaniu akcyza tylko 3,1 % :).

Osobiscie mam silnik 1,8i i nie moge nazekac. silnik 2,0 jest bardziej oszczedniejszy od wersji 1,8i. Polecam tez zalozyc sekwencje a wtedy koszty przejazdu 100 km sa niewielkie.

Pozdrawiam

Jeśli chodzi o oszczędności - to 2,0 ma większe spalanie ( szczególnie w mieście - trasa to co innego ) więc o oszczędnościach nie ma mowy.

planuje kupic Bmw 3 E46- 320.

chcesz "klekota" czy benzynę???

Czy tak za 25000 tys znajde cos sensownego

przypuszczam,iż za taką kwotę 25000000 kupisz nowego Mclarena F1 i jeszcze zostanie ci na niezły pałac.

Jeśli chodzi o 25000zł to dostaniesz w DE z tych roczników które podałeś.

Pzdr,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.