Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUŻ NAWIJAM O CO BIEGA!!

MIANOWICIE ZAKUPIŁEM OK ROK TEMU BMW E46 2,8 . I wracając nią do domu zaczął padać deszcz!Włączyłęm wycieraczki i się zaczęło !! Co jakiś czas zaczęło się zapalać całe oświetlenie wnętrza a wycieraczki przycinały się i stawały jak chciały!! A w między czasie radio przestało mi odbierać fale!! ( nic tylko szum ). Zajechałęm do domu i było wporzo z wycieraczkami natomiast radio nie odbierało!! Sytuacja z wycieraczkami powtarzała się kilka razy!! I ostatnio zaczęło mi radio działać tzn odbierać fale , ale przestały działać przednie szyby elektryczne dodam. tył działa ! Po paru dniach takiej jazdy zaczęła mi się świecić kontrolka rećznego tak jakby był ciągle zaciągnięty ręczny no i jak jade to mi pika , ( strasznie wku...) Panowie to jest BMW a nie Citroen albo Peugot heheh . Wiem że BMW mają tylko takei fochy i że jej to przejdzie !! heheh Pomóżcie Panowie wysłucham każdego!! Pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na początek wysłuchaj rady Moderatora forum, co by zacząć się stosować do regulaminu forum, poprawnie tytułować tematy, nie przeklinać (wykropkowane przekleństwa to też przekleństwa) :wink: :wink: :wink:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

elektryka ,najgorsze co moze byc.

mowisz ze jak zaczelo padac to to sie zaczelo,wiec moze woda sie gdzies dostaje i pierniczy ci wszystko,to jedyne co nachodzi mi na mysl ja bym zaczol od sprawdzenia instalacji od wycieraczek

nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Brak masy lub zły styk na jakiejś kostce. Miałem coś takiego w E36 jak miałem słabą mase w złączce na tylnych lampach. U mnie dodatkowo auto gasło i lampy świeciły jak chciały.