Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Jestem nowy wiec prosze nie bic. Niecaly miesiac temu kupilem bmw alpina b10 i mam problem otoz polska mape NAVTEQ DIGITAL ROAD EASTERN EUROPE 2008-2 juz znalazlem i wgralem. Teraz kolejny problem otoz czy jest mozliwosc samemu zmiane oprogramowania na polskie lub w gorszym przypadku niemieckie poniewaz wkurza mnie to ze wszedzie jakies pierdoly i nie moge do niczego dojsc. Czytalem ze da sie to zrobic ale trzeba wybulic kolo 300zl a tyle nie chce placic. Prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny. PZDR
Opublikowano

kupujesz nowa alpine b10 i nie masz 300zl na zmiane oprogramowania? cos tu smierdzi...

a co do tematu to nie wiem jak zmienic

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam! Jestem nowy wiec prosze nie bic. Niecaly miesiac temu kupilem bmw alpina b10 i mam problem otoz polska mape NAVTEQ DIGITAL ROAD EASTERN EUROPE 2008-2 juz znalazlem i wgralem. Teraz kolejny problem otoz czy jest mozliwosc samemu zmiane oprogramowania na polskie lub w gorszym przypadku niemieckie poniewaz wkurza mnie to ze wszedzie jakies [bAD] i nie moge do niczego dojsc. Czytalem ze da sie to zrobic ale trzeba wybulic kolo 300zl a tyle nie chce placic. Prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny. PZDR

Jak wgrałeś?Przecież mapy się nie wgrywa....

Opublikowano
no nie ze wgralem ale dziala a co do pl menu to da sie czy nie poprotsu nie chce mi sie bawic w szukanie serwisu w ktorym to zrobia a informatykiem jestem dobrym wiec sobie poradze. pomoze ktos??
  • Moderatorzy
Opublikowano
odpowie ktos czy poprostu nikt tego nie wie bo szukalem 2 dni i nic :shock:

Można i wszystko jest w dziale navigacji....

Opublikowano
kupujesz nowa alpine b10 i nie masz 300zl na zmiane oprogramowania? cos tu smierdzi...

a co do tematu to nie wiem jak zmienic

może i śmierdzi bo nie każdy chce wydać niepotrzebnie 300 pln..........,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.