Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na zegarach w prawym dolnym rogu tam gdzie jest kontrolka od ręcznego. poduszek pali się cały czas dziwna żółta kontrolka. Jest to kreska pozioma z trójkątem. Co to jest. Auto stoi w serwisie już 3 tygodnie, wszystkie komputery czyste. Wszystko funkcjonuje i jeździ.

Proszę o pomoc lub kontakt do kogoś kto ma pojęcie.

Serwis chyba sobie nie poradzi!!!!!!

POMOCY!

P.S. BMW 323Ci Cabrio 2000r

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W instrukcji od E46 nie ma takiej kontrolki w tamtym zestawie.... Zrób zdjęcie i wrzuć na forum....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
cos kojaze,ta kontrolke z e36 ,bo kiedys mialem problem z kontrolkami,i jezeli sie nie myle jest on zwiazana z silnikiem diesla,albo z skrzynia automatyczna nie jestem pewny,ale raczej u ciebie jej nie powinno byc
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
Witam.

Na zegarach w prawym dolnym rogu tam gdzie jest kontrolka od ręcznego. poduszek pali się cały czas dziwna żółta kontrolka. Jest to kreska pozioma z trójkątem. Co to jest. Auto stoi w serwisie już 3 tygodnie, wszystkie komputery czyste. Wszystko funkcjonuje i jeździ.

POMOCY!

To zaj_ebisty musi być serwis jak nie wiedzą co za kontrolka.

Opublikowano
Witam.

POMOCY!

To zaj_ebisty musi być serwis jak nie wiedzą co za kontrolka.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

dobra pod wieczor bede wiedzial dokladnie co to za kontrolka

znalazlem ksiazke ale musze sprawdzic na ktorej pozycji jest ta lampka to dluga historia ,ale dam znac jak dziewczyna wroci samochodem

Opublikowano
nie jestem pewny ale tam jest chyba pionowa(wykrzyknik) a nie pozioma kreska i jest to czujnik ciśnienia w kołach(RDC) Tyre pressure control
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
no raczej chyba nie .jest to pozioma z trojkatem prostokatnym nad nia,tak ze kat prosty jest z prawej strony :lol: :dance:
Opublikowano
dobra sprawa jest tak ze bym musial wyciagnac zegary,ale wedlug ksiazki to albo jest to sygnalizacja usterki ukladu esg(elektroniczne sterowanie skrzyni biegowe),w sumie to to bo do innych widze rysuneczki na zdjeciu raczej to to jezeli wkoncu wyciagne zegary to dam znac
Opublikowano

Witam ponownie.

Już jest zrobiona ta kontrolka i gaśnie. W końcu poważny serwis w Norwegi doszedł do tego. Ja nie wiem do dzisiaj co było przyczyną palenia się kontrolki. Zapłaciłem za programowanie komputerów 800zł i po krzyku.

Dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To może się podzielisz z innymi od czego jest ta kontrolka?? ;)

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Temat należy przenieść do działu POLECANE WARSZTATY. Trzeba dodać kategorie Europa i .... zaczynamy od Norwegii.

Niestety nic innego dowiedzieć sie nie można.

:cool2: