Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dla mnie jest to wtryskiwacz paliwa w silniku diesla (chociaż mechanikiem nie jestem i mogę się mylić) :wink:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
ceny w realom sa w dolarach i sa zazwyczaj nizsze troche niz teraz w polskich serwisach. masz numer czesci wiec to dzwon do serwisu............
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
No własnie w serwisie skasowali 1600 zł z wymianą!!! A to przeciez nie jest cały pompowtryskiwacz tylko jego część (dobrze mówię?) I stąd moje pytanie bo na ebayu kosztuje 600-700 zł...
Opublikowano
Co to za część: (nr 13)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP91&mospid=47555&btnr=13_0802&hg=13&fg=15&hl=26

RMFD Injector... Ile to kosztuje?

Samochód: BMW 525d E39 M57 2002r Touring

Cześć,

to kompletny wtryskiwacz Diesla systemu Common Rail. Nie kupuj w ASO, bo nie warto przepłacać. Jest to wtrysk BOSCH-a i możesz go kupić na internecie za 600-700 zł i dostaniesz gwarancję na 2 lata. Jeśli nie padła cewka to można go zregenerować za ok. 300-400 zł i też dostaniesz gwarancję na 2 lata.

Pozdr.

Darek