Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie wrzuciłem na rapida oczywiście w celu przetestowania mapkę Navteq VDO 2008_Q2_Eastern Europe.iso

W związku z błędem podczas uploadu 4-tej części poprawiłem link do part4.

Niestety linki już zostały zablokowane.

Edytowane przez hass
  • Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Do mnie gada po polsku! Ale to nie jest kwestia mapy tylko softu w navi.

A czy Kolega mógłby jakoś pomóc w uzyskaniu polskiego lektora i napisów no mk4? :worried:

Opublikowano
Do mnie gada po polsku! Ale to nie jest kwestia mapy tylko softu w navi.

A czy Kolega mógłby jakoś pomóc w uzyskaniu polskiego lektora i napisów no mk4? :worried:

Tu masz wszystko na ten temat kolego. Trzeba troszke poszukac jedynie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=88508&postdays=0&postorder=asc&start=45

Pozdrawiam.

Wielkie dzięki za pomoc! :modlitwa:

Mam MK4 więc sobie podłubię... :doh:

Opublikowano
map było od 2004r. kilka - oczywiście bez Polski. O aktualnej sytuacji masz kilka wątków. Mapa z Polską do business ma być rzekomo za miesiąc czy coś koło tego, ale tego byś się dowiedział z bieżących wątków.

wielkie dzięki za info, sorki że tak późno ale wakacje,znalazłem z 2007r najnowszą

• 4 lata później...
Opublikowano
odgrzebany kotlet,kupilem sobie bmw e39 i tam mam zamontowana nawigacje vdo dyton 5000 czy jest szansa na mape polski jakas swieza ?,czy wogole jest mapa polski,czy da sie wgrac do tego ustrojstwa polski jezyk,i ostatnia sprawa czy da sie sluchac muzy na tym czy tylko nawigacja,jest tam jakas opcja ogladania tv,pomogl by ktos ,moze jakies linki itp dzieki