Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pomocy posiadam bmw e36 model 323 i mam taki problem ze dosyc mocno mi drga silnik na biegu jalowym , czasami jak jade lubi szarpnac co to moze byc?
Opublikowano
Mam podobnie więc jak rozwiążesz problem to daj znać. Mi trochę trzęsie silnikiem na jałowym ale tylko po odpaleniu, nawet na ciepłym. A rano po odpaleniu nierówno chodzi przez jakieś 30 sekund.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Kabel nie tak wazny jak soft z ktorym chodzi. Koledze chodzilo chyba o diagnoze strykt co do BMW a nie sprzet, ktory diagnozuje wszystko i nic.
Opublikowano

tez tak mialem z tymi szarpnieciami.... bo auto normalnie odpalało i nie trzesło... później pojawily sie trudnosci z odpalaniem i trzasł troche i był zmulony.....

diagnoza??? ja mialem do wymiany czujniki wału rozrzadu i wału korbowego. Ale podstawa to diagnoza na dobrym kompie!

Sprzedam felgi aluminiowe 15"
  • Moderatorzy
Opublikowano
chodzi mi o komputer za pare tysiaków

a nie kabelek za 100zł z allegro

osobiście mam taki za 100zł działa ale jak coś to jade na prawdziwy komp

Nie musisz paru tysiakow wywalac wystarczy tylko pare stowek w zaleznosci od auta. Patrz ADS, GT1, DIS, INPA.

• Moderatorzy
Opublikowano
No nie :) wlasnie o taki chodzilo. Inpa ma podglad na live data mozna sie przejechac i zobaczyc co auto pokazuje. Skoro bledow brak to trzeba popatrzec co jak sie zachowuje.
Opublikowano
kurde ciezko to wylapac bo czasami szrpnie 5 razy dziennie a czasami raz na miesiac i do tego auto nie traci na osiagach mi sie wydaje ze najlepiej to olac i poczekac az sie zepsuje calkowicie :)
Opublikowano (edytowane)
kurde ciezko to wylapac bo czasami szrpnie 5 razy dziennie a czasami raz na miesiac i do tego auto nie traci na osiagach mi sie wydaje ze najlepiej to olac i poczekac az sie zepsuje calkowicie :)

Właśnie ja mam podobnie, teraz dopiero wróciłem i auto chodziło idealnie, nawet jak na zimnym odpaliłem to równiutko chodziło i ogólnie wszystko ok, a czasem po odpaleniu właśnie występuje dziwne drżenie silnika, co prawda lekkie i niezbyt przeszkadzające ale ja nie lubię jak coś jest nie tak jak być powinno. A co do kompa w BMW to ile płaciłeś za diagnozę ? Może też bym się wybrał. Pzdr.

Edytowane przez ShakeIt
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
150 zeta to chyba nie duzo:)

To dużo zakładając, że dalej nic nie wiesz.

U mnie też czasem da się to wyczuć, ale jeszcze się za to nie zabierałem.

Ja mam wrażenie jak bym miał ciut przy niskie obroty na biegu jałowym.