Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam :!: :!: Panowie czytam już od dwóch dni o Ringach tzn.o ich montażu i opiniach :!: :!: .Mam pytańie mianowicie:Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyc,opisać jak sie je zakłada :?: JAKI KLEJ UZYC BO JEDNI PISZA O SILIKONIE A DRUDZY O KLEJU :?: :?: .I w którym miejscu w lampie należy je zamocować :?: bo są dwie wersje jedna mówi ze na tych "kołach"co odbijaja światło a druga że na tej obudowie plastikowej co maskuje te kółka odbijające światło.??? :?: Prośił bym kolegów o opis jeśli już ktos coś takiego robił jak to wykonac.Chodzi o bmw e36.pozdrawiam :!: :modlitwa:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Montaz jest na tyle prosty ze jak przeczytales, jak sam mowisz duzo o tych ringach, to ci wystarczy. A czego uzyjesz do przyklejenia ich to juz nie ma znaczenia. Co do miejsca, do ktorego je przykleic, ja 3 razy juz kleilem ringi i zawsze do tego okraglego, szklanego klosza.
Opublikowano

no wlasnie watkow o ringach jest sporo ale nigzie nie doczytalem jak zamontowac ringi w Compact`ie - kupilem niedawno ringi CCFL w kolorze xenonowym i nie wiem jak mam je zainstalowac - bo klosz od reflektora nie zdejmuje sie tu razem z wewnetrznymi szklami - tu zdejmuje sie klosz i dalej pojawia sie zonk bo ringi mam do E36 czyli powinny bez problemu pasowac ale klejac do tych szkiel wewnetrznych - srednica ringow jest taka ze one nie pasuja tak do konca na te szkla - w innych modelach bmw jak coupe to ringi zaklada sie wlasnie na te szkla wewnetrzne. Wiec mam zapytanie czy w Compactach da sie zdjac ta obudowe czarna wraz z tymi szklami? Czy to jest raczej niemozliwe? W ogole przydaloby sie jakby ktos wlasnie wrzucil instrukcje montazu do Compactow - bo inaczej jest niz w pozostalych modelach.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tematów o ringach jest co najmniej 2 w ostatnim czasie (jak zauważyli przedmowcy) i nie widzę sensu zakładać nowego, skoro można zapytać w tamtych............. więć ZAMYKAM :evil:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.