Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Orientujecie sie czy e60 po faceliftigu z 2007 roku, wyposazone w nawigacje z TV ma mozliwosc wybrania jezyka polskiego lub ostatecznie angielskiego w menu obslugi samochodu ?
Opublikowano

W aucie z Niemiec jest mozliwosc wyboru niemieckiego, francuskiego i anglielskiego....jezyka kraju z nad Wisly nie usiadczysz...

...ciekawe czy jest wersja rosyjska, bo np Mercedesy sa w taka wyposazone (przynajmniej te na Litwie).

Think Locally,

Fuck Globally!

Opublikowano

O rosyjskiej wersji nie słyszałem. Wiem, że jeszcze jest hiszpańska i być może jakieś inne wersje europejskie.

A znajomy w swoim nowym Audi A6 ma wersję polską, o mapie Polski nie wspominając...

I BMW znów w tyle ...

:cry2:

Opublikowano
a czy orientujecie się czy system obsługi głosowej auta też powinien się przełączać w dany język? ja mam ustawiony język angielski jako "systemowy", ale auto uparcie mówi do mnie po niemiecku i oczekuje niemieckich poleceń głosowych....
Opublikowano
a czy orientujecie się czy system obsługi głosowej auta też powinien się przełączać w dany język? ja mam ustawiony język angielski jako "systemowy", ale auto uparcie mówi do mnie po niemiecku i oczekuje niemieckich poleceń głosowych....

Niestety system obslugi glosowej nie przelacza sie na inny jezyk. Powinien jednak rozumiec angielski, ale gadac bedzie po niemiecku.

Najprawdopodobniej dealer powinien na nasza prosbe

"zainstalowac" inny jezyk do obslugi glosowej.

Ja prosilem juz kilka razy o jezyk angielski, ale ...nie udalo sie, albo raczej nie bylo czasu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety system obslugi glosowej nie przelacza sie na inny jezyk. Powinien jednak rozumiec angielski, ale gadac bedzie po niemiecku.

Najprawdopodobniej dealer powinien na nasza prosbe

"zainstalowac" inny jezyk do obslugi glosowej.

Ja prosilem juz kilka razy o jezyk angielski, ale ...nie udalo sie, albo raczej nie bylo czasu.

Pozdrawiam

Ja to zrobiłem u siebie tzn. serwis wgrał mi jezyk angielski zamiast niemieckiego i teraz mam angielski w sterowaniu głosem.