Skocz do zawartości

Gdzie robic uklad wydechowy? (kolektory Supersprint)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Udalo mi sie zdobyc na swieta od przyjaciol kolektory SuperSprinta, i poszukuje dobrego warsztatu w Warszawie ktory zrealizuje moje plany dotyczace kolektorow, sportowych katalizatorow itp. Podpowiedzi? Chodzi mi tylko o instalacje.

Pozdro!

Opublikowano

Dobry temat :)

Bede sledzil, niestety nie pomoge .

Koniecznie napisz gdzie w koncu zrobisz wydech i wrzuc jakies fotki gotowego wydechu :))) .

dzieki

pozdr.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Moze jednak cos napisze ...

O el-tecu mowia roznie jedni wychwalaja pod niebiosa, drudzy mowia ze schrzanili im robote . Ceny z tego co wiem maja tegie .

Sprobuj dowiedziec sie w Tomsonie i Tomaracing . Mozesz tez sprobowac w MR-Motors z mineralnej 26 (choc oni nie sa raczej specami TYLKO od wydechow) .

Aha i podrzucam Ci numer ktory dal mi kumpel- sam tam jeszcze nie dzwonilem - to koles z legionowa pod warszawa, spawa wydechy sportowy i np. klatki do samochodow, zadzwon i zapytaj : 603-795-328

pozdr.

piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]