Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy 750 chcialem napisac temat orientacyjny mianowicie w moim V12 skrzynia odmowila posluszenstwa zdecydowalem ze nie bede robil tej skrzyni a napewno kupowal uzywki... Auto jest w stanie bardzo dobrym ma maly przebieg i jest naprawde zadbane niczego jej nie brakuje. Koszt remontu skrzyni jest duzy i zdecydowalem ze sprzedam auto na czesci moje pytanie brzmi kto jakie czesci by potrzebowal i czy napewno by je kupil?? Chwile to potrwa zaniem rozbiore auto :( bo jeszcze trzeba cos z ubezpieczenia wyciagnac :8) :8) i narazie chce sie zorientowac czy jakies czesci sa wam potrzebne e32 rok 90 skory w stanie idealnym przebieg 117 tys km serwisowana 100 % bezwypadkowa duzo nowych czesci. A ja po zorientowaniu sie jakie jest zapotrzebowanie bede wiedzial czy oplaca sie to sprzedac na czesci

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=71620&highlight=

Było e30 323 wąska lampa :)

Potem e34 525

Teraz e32 750 V12 :D

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano

114 tys i gaz?

jezeli nie wywaliles zwezek (tak jak to na zdjeciu) to nie bylo pelnej mocy, pozatym przeplywki po gazie mogly byc kiepskie

jakby wal napedowy byl dobry i za rozsadne pieniadze to moze moze

ale nie wiem czy nie bede remontowac ten co ja mam

a i silniczek ten kolo elektrozaworow :)

Opublikowano
Witam, chętnnie kupiłbym rolety - małe trójkąty z tylnych szyb i tylną jeśli jest elektryczna, i jeszcze dwie zaślepki, na zdjęciu widzę że są:) ta z haka holowniczego i druga po prawej stronie zderzaka - obok halogenów. Jest taka opcja? Pozdrawiam
Opublikowano

:norty: i ja chętnie kupiłbym boczki tylnie z roletkami... ale na to to chyba licytację urządzisz bo jeszcze widziałem w sygnaturce fankibmw, że też ma ochotę :mrgreen:

no i ten zegarek do 280 kuszący...

a ile chcesz za całość?

Opublikowano

Lekko ponad 100tys i automat padł :lol: :roll:

Taaa...

Co do zapotrzebowania na części, to popatrz ile tego jest na allegro, e32 leży na co drugim złomie w PL :roll:

Aaa i o co chodzi z "wyciąganiem kasy z ubezpieczenia" bo jeśli to jest to co myśle, to gratuluję ci, że piszesz o takich wałkach na publicznym forum :worried:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano
Lekko ponad 100tys i automat padł :lol: :roll:

Taaa...

Kolego wiezyc nie musisz w przebieg zle uzytkowany automat moze szybko pasc..... A pozatym to jest post o tym kto potzrebuje jakie czesci i nie musisz mnie uswiadamiac ile stoi e32 na zlomowcach :mad2:

Na gazie zrobila jakies 10 tys km lpg zalozyl poprzedni wlasciciel ja zwezki wywalilem kupilem nowe pompy paliwa i dobre uzywane przeplywki i jezdzilem tylko na pb . Auto napewno bedzie rozebrane na czesci tylko tak jak wczesniej pisalem jest to kwestia czasu. Czesc na ktora bedzie paru chetnych wystawie aukcje z licytacja. Jezeli ktos chce calosc to zapraszam na PW

Potem e34 525

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano

skoro to taki ideał

:roll2:

to po jakiego ....

rozbierać :?:

a automat przed naprawą możesz wyliczyć koszta w serwisie

lub kupić byle jaki z allegro :?: wsadzić i puścic w świat

a za kombinacje z ubezpieczalnią :doh: panie miałem stłuczkę,,,to nic ,że skrzynia nie działa :roll2:

Opublikowano
ttomasz 735 e32 patrz dwa posty wyzej napisze krotko 750 rozbieram na czesci za jakis czas tak jak pisalem na poczatku tematu prosze bez zbednych komentarzy ja nawet slowa nie napisalem ze to ideal nikt nie zna histori auta ani tego co z nim zrobilem co zainwestowalem ani tego dlaczego sprzedaje je na czesci takze prosze sie obyc bez zbednych komentarzy :duh: jak ktos nie wierzy w przebieg i stan auta zapraszam do gdanska mozna obejrzec prosze tylko o zainteresowanie jakie czesci wam beda potrzebne. Roleta z tyłu niejest elektryczna . Wezme pod uwage ttomasz 735 e32 maćko740 JOKEROW750wasze potrzeby bede o was pamietal przy rozbiorce auta i dzieki za konkretna odpowiedz bez zbednych komentarzy.

Potem e34 525

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano
Panowie na te rolety to ja zrobie aukcje z licytacja bo jest za duzo chetnych :D

Potem e34 525

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano
No mysle ze odleglosc w dzisiejszych czasem nie jest duzym problemem :wink: np DHL

Potem e34 525

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano
No mysle ze odleglosc w dzisiejszych czasem nie jest duzym problemem :wink: np DHL

Najlepiej osobiście... na spokojnie cos moż na jeszcze dokupić, pogadać ... :)

Opublikowano
a ile chcesz za ta rolete (nielektryczna) :norty:

juz pisalem ze zrobie licytacje bo jest duzo chetnych na rolety

Potem e34 525

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano

Spokojnie oprócz tych rolet to nie ma w tym aucie nic bardziej wartościowego/pożądanego. Więc za dużo z niego nie odzyskasz, bo to straszny golas. Nie ma w nim nic czego by nie było u handlarzy i na allegro i to w dodatku w zwykłym M30.

Jaki masz układ hamulcowy z przodu średnica tarczy 302 czy 324?

Opublikowano
Spokojnie oprócz tych rolet to nie ma w tym aucie nic bardziej wartościowego/pożądanego. Więc za dużo z niego nie odzyskasz, bo to straszny golas. Nie ma w nim nic czego by nie było u handlarzy i na allegro i to w dodatku w zwykłym M30.

Jaki masz układ hamulcowy z przodu średnica tarczy 302 czy 324?

Jezeli dla ciebie uklad napedowy silnik zawieszenie elemnty wnetrza itp to jest gole to gratuluje wiedzy na temat sprzedazy auta na czesci. Poza tym chce sprzedac te czesci klubowiczom ktorzy potrzebuja takich rzeczy i nie beda musieli szukac u handlarzy z niby dobrymi czesciami. Ponownie prosze o posty z tym co kto potrzebuje bez glupich komentarzy... :duh: Mysle ze na koniec miesiaca zaczne auto rozbierac i wtedy zrobimy liste kto co chce

Potem e34 525

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano

Ja jestem zainteresowany uszczelkami drzwi (4), progami wewnetrznymi (o ile sa w bdb stanie), listwami zewnetrznymi, listwami bocznymi dachowymi, zderzakami, cala podlaga (wykladzina)

Ale ogolnie wszystko zalezy od ceny :)

Pozdrawiam Michal

Opublikowano

Jezeli dla ciebie uklad napedowy silnik zawieszenie elemnty wnetrza itp to jest gole to gratuluje wiedzy na temat sprzedazy auta na czesci. Poza tym chce sprzedac te czesci klubowiczom ktorzy potrzebuja takich rzeczy i nie beda musieli szukac u handlarzy z niby dobrymi czesciami. Ponownie prosze o posty z tym co kto potrzebuje bez glupich komentarzy... :duh: Mysle ze na koniec miesiaca zaczne auto rozbierac i wtedy zrobimy liste kto co chce

Chyba jeszcze nigdy nic nie sprzedawałeś połowa jeśli nie więcej potencjalnych kupców nic nie kupi. Poza tym zobaczymy jakie będą ceny, bo od tego najwięcej zależy. Odnosnie dobrych rzeczy od forumowiczów to już kupowałem części które miały być idealne :evil:

Nie odpowiedziałeś mi jaki masz układ hamulcowy interesuje mnie średnica tarcz przednich oraz rodzaj zacisków.