Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auta zachęcają do szybkiej jazdy, jednak nic nie zastąpi zdrowego rozsądku.
http://to-be.pl/images/bmw.jpg
Opublikowano

Eksploatacja jest to obsługa i użytkowanie pojedynczego urządzenia, maszyny lub ich grupy. Obejmuje zatem organizacyjne, techniczne, ekonomiczne i społeczne zagadnienia dotyczące współdziałania ludzi i maszyn.

Sprawna eksploatacja urządzeń wymaga od użytkowników stosowania się do pewnych zasad, które mają najczęściej przeznaczenie: dyrektywne, postulatywne i kryterialne.

Może teraz _roberto_ zrozumiesz moje przesłanie...

Opublikowano
Ja rozumiem doskonale, czego nie mogę powiedziec o Tobie, nie po to wklejałem ten link, żeby się kłócic o jego lokalizację, także jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie wyszukuj nic na siłę i pamiętaj, że " milczenie jest złotem "
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po pierwsze:

Ładna definicja eksploatacji ale dział Eksploatacja nie temu jest poświęcony

po drugie:

takich zdjęć, filmików można znaleźć w sieci dużo, jak ktoś chce to sobie znajdzie....

po trzecie:

od zwracania uwagi innym że łamią regulamin to są Moderatorzy i Admin. I niech tak zostanie. Dla użytkowników jest przycisk "R" po prawej.

Więc zamykam i NIE PRZENOSZĘ do działu Bezpieczeństwo, bo nie ma potrzeby jego zaśmiecania. Jeśli się tam pojawi ten filmik albo inny to wiecie co zrobię..... :wink: :8) :wink:

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.