Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc wszysttkim mam takie pytanie czy mozna się podjąc samemu montazu nowych tarcz hamulcowych +klocki na przód w bmw e36 czy mozna napotkac jakies przeszkody?? dzieki z gory za kazdą odpowiedz
Opublikowano

Jesli masz jako takie pojecie o mechanice to tak :)

Ściągasz zaciski i masz wszytko jak na talerzu.

Tylko moja rada uwazaj na kable od czujnika abs i czujnika zużycia klocków. :)

Opublikowano

Dla kogos kto niemial jeszcze z tym nic - to niewiem czy proste :idea: .

Do tego trzeba miec troche wiedzy i techniki zeby sie nienameczyc z darma .

Normalnie jest to nic trudnego i jesli masz jakies wskazowki to samemu warto sie za to zabrac zawsze to doda ci doswiadczenia na przyszlosc. :P

Opublikowano

:) Spróbuj, zyskasz troche wiedzy na temat swojego auta, a także na temat innych, bo to w sumie to samo. Urodziłeś się, aby pozyskiwać wiedze, a płacić za nią.

Dla mnie zrobienie czegoś w swojej buni jest wyzwaniem, oczywiście jeżeli mówimy o wmiare prostych rzeczach, a ta do takiej należy.

Niech moc będzie z tobą :cool2:

W środku wygląda lepiej niż na zewnątrz, jeździ lepiej niż wygląda w środku. BMW

http://www.motostat.pl/user_images/7193/icon1.png

Opublikowano
dzięki za odpowiedzi dzisiaj jadę wymieniac tarcze mam nadzieje ze podołam mniej wiecej sie orientuje co i jak