Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie otóż zdecydowałem się zamontować do swojej buni klimatyzację manualną, oryginalną (używaną), tylko mam dwa pytania czy trzeba zmieniać chłodnicę ? mam 325 TD m51 lub co kolwiek innego ? aha i czy będzie pasować klima np. od 320 m50 ... lub od innego modelu silnika ?
Opublikowano
Witam mam pytanie otóż zdecydowałem się zamontować do swojej buni klimatyzację manualną, oryginalną (używaną), tylko mam dwa pytania czy trzeba zmieniać chłodnicę ? mam 325 TD m51 lub co kolwiek innego ? aha i czy będzie pasować klima np. od 320 m50 ... lub od innego modelu silnika ?

ja juz koncze zakladac klime tylko w 1.8. chlodnica zostaje..ale upewnij sie ckolego czy masz instalacje w aucie pod klime jezeli nie masz to nie polecam zakladania bo musialbys ciagnac nowa instalke do czujnikow przekaznikow nagrzewnicy itp. czyli jednym slowem cala instalacje elektryczna pod klime manualna. Natomiast czy bedzie pasowac to nie wiem ja dorwalem klime tez od 1.8 ale z 95 roku i mi pasuje, ja czekam tylko na chlodnice i pierulki pozakladac i zobaczymy;)

Ale jak juz bedziesz kupowal uzywana klime z demontarzu to upewnij sie na 100% czy niczego nie brakuje....

Pozdro.

Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź ale dałem sobie spokój z klima w sumie mało jeżdze około 30 km dziennie wiec da się wytrzymać pozatym zauważyłem że jak pozamykam szyby i dam dmuchawe na 3 to jest fajnie chłodniutko nawet lepiej niż z otwartymi szybami