Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wymieniam całość - amory, sprężyny. Ale jest problem ze sprężynami, kupiłem K+F, wszystko sie zgadza, numer części pasuje, ale jednak sprężyny są inne, na górze za ścisłe, na dole za luźne - amory są SACHS. Może, ktoś z Was miał podobny problem, nie wiem, na jakie sprężyny mam wymienić, bo katalogowo te co kupiłem powinny pasować?

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Nie mam spisanego numeru, jestem teraz w pracy, a samochód u mechanika. Jednak mechanik sprawdził i sklep też sprawdził, że numer ten jest przeznaczony do E39, a jednak fizycznie nie pasują.

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Może ktoś ma możliwosć porównać fizycznie jak wygląda sprężyna K+F i LESJÖFORS? Byłbym wdzięczny, bo takie sklep mi zamówił na zamianę, gorzej jak się okaże, ze będzie to samo.

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie wiem na ile to bedzie przydatne i ciebie uspokoi... ja wymienialem u siebie sportowe sprezyny na standard LESJÖFORS... tylko, ze ja mam 530dA

a tak na marginesie, kiedy zamawialem, to roznica byla pomiedzy 530d i 530dA

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
dziwny przypadek, Ja do siebie zamawialem cieszacy sie srednia opinia AP sport i jestem zadowolony. Spasowalo bez problemow a jazda bajerancka