Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Już dostałem najnowszą mapę Europy Wschodniej na CD 2008-2

Jedyne co zdążyłem sprawdzić to Chorwację(niedługo urlop) pojawiły sie np. Plitvice i inne pomniejsze miejscowości.Lokalnie u nas widać poprawę bo na bocznych poprzednio pokazywało poza mapą a teraz prowadzi normalnie.

Może ktoś ma szczegółowe pytania o braki w poprzedniej to sprawdzę.

Opublikowano

Bardzo ciekawy jestem pokrycia tej mapy. Poprzednia 2008-1 była mocno niedopracowana. Czy moglbys sprawdzic miejscowosc Orebic. W poprzedniej w ogóle jej nie bylo a jest to znana miejscowosc turystyczna na południu Chorwacji. Był tez taki problem ze do Dubrovnika nawigacja prowadziła poprzez przeprawe promowa do Włoch i dopiero do Dubrovnika i trasa która powinna miec 1300 km miala 2100. Podejrzewam ze nie bylo małego kawałka ok 20km Bosni i Herzegowiny, ktora rozdziela południe Chorwacji.

Wybieram sie w te rejony w tym roku i bylbym wdzieczny za informacje.

A może kolega mogły jakoś udostępnić tą mapkę do testów?

• Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo ciekawy jestem pokrycia tej mapy. Poprzednia 2008-1 była mocno niedopracowana. Czy moglbys sprawdzic miejscowosc Orebic. W poprzedniej w ogóle jej nie bylo a jest to znana miejscowosc turystyczna na południu Chorwacji. Był tez taki problem ze do Dubrovnika nawigacja prowadziła poprzez przeprawe promowa do Włoch i dopiero do Dubrovnika i trasa która powinna miec 1300 km miala 2100. Podejrzewam ze nie bylo małego kawałka ok 20km Bosni i Herzegowiny, ktora rozdziela południe Chorwacji.

Wybieram sie w te rejony w tym roku i bylbym wdzieczny za informacje.

A może kolega mogły jakoś udostępnić tą mapkę do testów?

Orebic jest jak i Plitvice których poprzednio nie było do Dubrovnika droga prowadzi lądem, autostradę pokazuje do Splitu czyli ok.!!!!!

Teraz mogę śmigać na urlop do Chorwacji!!!

Opublikowano (edytowane)
...Pojawiło się światełko w tunelu w naszej sprawie http://www.motor-talk.de/forum/navi-dvd-2008-2-osteuropa-t1751911.html

Ależ Kolego "jeromer", tutaj jest dyskusja o mapie CD do navi typu High, a TAM gdzie zapodajesz rozchodzi się o DVD do Prof i jeszcze wychodzi na to że zdania są podzielone = jedni mają informacje o kwietniu tego roku i mapie 2008-2, drudzy piszą (i słusznie) że ta mapa /DVD Prof/ już jest i niestety bez WschEuropy, następni mają informację o jesieni (Herbst auf deutsch)... Czyli dalej loteria...

Edytowane przez macznik
Opublikowano
Witam

będą jakieś namiary na płytkę 2008-02 w celach testowych ?

z góry dziękuje.

Pewno jak będzie płytka to będa i namiary - te same co zwykle :norty:

Płytka 2008-02 już jest ale jest to typowy update starej http://cgi.ebay.pl/BMW-DVD-Navigation-Road-Map-Profefessional-2008-02_W0QQcmdZViewItemQQitemZ170217447542

Opublikowano
Już dostałem najnowszą mapę Europy Wschodniej na CD 2008-2

Jedyne co zdążyłem sprawdzić to Chorwację(niedługo urlop) pojawiły sie np. Plitvice i inne pomniejsze miejscowości.Lokalnie u nas widać poprawę bo na bocznych poprzednio pokazywało poza mapą a teraz prowadzi normalnie.

Może ktoś ma szczegółowe pytania o braki w poprzedniej to sprawdzę.

widze, ze kruk sprzedaje ja na allegro:

http://allegro.pl/item372065719_new_new_2008_2_pl_i_wsch_europa.html

chcialem zapytac to jest plyta CD czy DVD ?

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

Nieprawda,

ten pierwszy link tyczy się zachodniej Europy bez Polski - wystarczy powiększyć sobie mapkę (Navteq zawsze miał problemy z precyzyjnym opisem swoich map - było o tym...).

Link drugi faktycznie pokazuje mapę którą Kolega "kruk203" już się cieszy... :clap:

Opublikowano

Nieprawda,

ten pierwszy link tyczy się zachodniej Europy bez Polski - wystarczy powiększyć sobie mapkę (Navteq zawsze miał problemy z precyzyjnym opisem swoich map - było o tym...).

Link drugi faktycznie pokazuje mapę którą Kolega "kruk203" już się cieszy... :clap:

Nio ja sie posugerowałem opisem :) Może i nie ma polski może i jest kto wie , okaże się jak ktos ją będzie mieć i przetestuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
macie jakies linki do map??

Przyłączam się do pytania.

Może by ktoś pokroił to RARem i wrzucił na jakiś serwer:))