Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kiedy bedzie jakiś zlocik organizowany przez BMW-Klub.pl?? Niecierpliwię się i kilku moich kolegów(oczywiście posiadaczy BMW :norty: ), wiem że 14-15 czerwca jest w WaWie ale tylko starszych a mi chodzi o ogólny dla wszystkich??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodam jeszcze że to są imprezy KLUBOWE a więc trzeba być KLUBOWICZEM aby mieć na nie wstęp ;).

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
czyli co, jak sie nie jest i ktos przyjedzie to go nie wpuscicie?? smieszne :)

Brawo, zgadles. Dokladnie tak bedzie. Zawsze ten ktos bedzie sie mogl posmiac przed brama lotniska.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
ale ja wcale nie chce jechac i smiac sie przed brama lotniska bo moge sie posmiac tutaj :) spytalem tylko bo zabrzmialo to tak, jakbyscie byli jakas elita, ze nie wpuszczacie "nie klubowiczow".
Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano
To nie zabrzmialo, jakbysmy byli 'jakas elita'. Po prostu: zloty BMW Klub Polska sa dla czlonkow BMW Klub Polska. Widzisz w tym cos dziwnego/smiesznego/elitarnego(niepotrzebne skreslic)?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

nie no spoko. ale zakladajac sytuacje: jedzie sobie koles beemka, patrzy - oooo jakis spocik beemek, podjade poogladam. a tu halt :) nie wpuscicie?? :) wiecie klub klubem ale jakos tak dziwnie. z poprzednim samochodem jezdzilem po spotach i nikt nie patrzyl, czy ktos jest z klubu czy nie. jechal kto chcial i byla fajna zabawa :) ale spoko, nic mi do tego, takie macie reguly i git :) peace.

koncze bo to juz pod spamowanie podbija :)

Opublikowano

Wyobraz sobie inna sytuacje: jedzie sobie koles w swej bumci po dwoch duzych jasnych, patrzy: ooo jakis spocik beemek, podjade poogladam i poupalam sobie z nimi krzynke. Nikt go nie zatrzymuje, wjezdza, upala i robi masakre.

Po prostu: na zlocie ma byc milo, przyjemnie, a przede wszystkim w 100% bezpiecznie. Nie chcemy akcji a'la Torun czy Redzikowo.

Dlatego wlasnie zapraszamy wszystkich do BKP, ale zeby byc na ktoryms z ogolnopolskich zlotow, trzeba albo byc czlonkiem BKP, albo byc zaproszonym przez ktoregos z czlonkow BKP, ktory w jakim sensie reczy za zaproszona osobe.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
nie no, ale ten przyklad ktory podales to juz skrajnosc, takich sytuacji wogole nie bierzemy pdo uwage :) ja nie wstepuje do klubu, bo po prostu nie jezdze juz po zlotach wiec moje czlonkostwo byloby tylko strata pieniedzy :)
Opublikowano
nie no, ale ten przyklad ktory podales to juz skrajnosc, takich sytuacji wogole nie bierzemy pdo uwage :)

Takich skrajnosci zdarza sie calkiem sporo. Organizatorzy zlotu musza zdecydowanie brac takie sytuacje pod uwage.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie no, ale ten przyklad ktory podales to juz skrajnosc, takich sytuacji wogole nie bierzemy pdo uwage :) ja nie wstepuje do klubu, bo po prostu nie jezdze juz po zlotach wiec moje czlonkostwo byloby tylko strata pieniedzy :)

Policz jakie masz roczne wydatki w gospodarstwie domowym a potem przyrównaj do tego 50 pln.....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
nie jezdze juz po zlotach wiec moje czlonkostwo byloby tylko strata pieniedzy :)

kolego 50zł to zaledwie benzyna na 100km (przy delikatnej jeździe)

niebawem będę się pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury tylko jak wrócę z delegacji :8)

Opublikowano

ja tam widze 100zl (50zl na start i 50zl dotacja) :)

po drugie jak juz pisalem nie jezdze po zlotach, wiec placic 50zl tylko po to, zeby miec legitymacje?? bo innych profitow z tego nie ma. koszulki, smycze itp - za wszystko sie placi. jakies tam zniki sa ale gdzie?? pewnie w autoryzowanych sklepach a tam czesci nie kupuje :)

w moim przypadku wstapie do klubu jest zbedne :)

Opublikowano

nie wiem czy dobrze mówię ale wydaje mi się że zniżki na części dotyczyły intercarsu

(być może się mylę , jeśli tak poprawcie)

Opublikowano

hmm w Intercarsie znizki polegaja na tym, ze ze znizkami u nich czesci kosztuja tyle samo co w innym sklepie bez znizek :) Intercars do najtanszych sklepow nie nalezy. przejzalem liste firm partnerskich i w mojej okolicy sa moze ze 2-3, z uslug ktorych i tak bym nie skorzystal.

tak wiec dalej mnie nie przekonaliscie :)

Opublikowano

Deacon, ale przecież członkostwo nie jest obowiązkowe. Warunki są jakie są, przywileje są jakie są i każdy może sobie przekalkulować czy mu się opłaca czy nie. I nie ma co z tego robić problemu.

A, że na zloty ma wstęp tylko członek klubu, to chyba nic dziwnego, na tym polega każdy klub i każdy jakikolwiek zlot klubowy.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano
Deacon: co sie tak martwisz o kogos kto przyjedzie pod brame skoro ani cie nie interesuja zloty, ani klub? robisz problem z niczego, mimo ze sam przyznajesz ze nie jestes nawet potencjalnym uczestnikiem zadnej ze stron tego hipotetycznego zdarzenia.
Opublikowano

ale kto robi problem?? ja zadnego problemu nie mam, po prostu tylko spytalem, a koledzy mi odpowiedzieli. niektorzy przedstawili swoje "ZA" wstapieniem do klubu, ja odpowiedzialem, ze akurat mnie to nie dotyczy i tyle. nie jestem i nie bylem zainteresowany wstapieniem do klubu - nie jest mi to potrzebne. co wy z tym problemem?? :) normalnie rozmawiamy :)

A, że na zloty ma wstęp tylko członek klubu, to chyba nic dziwnego, na tym polega każdy klub i każdy jakikolwiek zlot klubowy.

tu sie myslisz kolego:) wszystko zalezy od klubu :) juz pisalem, ze w poprzednim klubie na zlocik mogl przyjechac kazdy, bez wzgledu czy nalezal do klubu czy nie. i nigdy nie bylo zadnych ekscesow :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Skoro już sobie wytłumaczyliśmy różnice to myślę że nie ma sensu ciągnąć tematu.

ZAMYKAM

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.