Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przymierzam się do kupienia swojego pierwszego samochodu i ma to być BMW e30 w wersji Cabrio. Chciałem się zapytać czy nadwozie cabrio jest 4 czy 5 osobowe bo niektóre kanapy na zdjęciach wyglądają jakby były tylko dla 2 osób> z góry dziękuję za odpowiedź.
Opublikowano
Patrzac po profilowaniu kanapy jak i po 2 kompletach pasow bezpieczenstwa, napewno jest 4-osobowe, pakowac tam piata osobe to byloby barbarzynstwo, juz jazda jako dwojka z tylu zakrawa na pewnego rodzaju masochizm ;)
Opublikowano
najlepiej to zajrzeć do dowodu rejestracyjnego, pod pozycją S.1 z tyłu dowodu mamy okienko i wpisaną ilość miejsc, i niech sie wypowiedzą osoby które mają cabrio, bo takie twierdzenia że głupio wygląda czy coś w tym stylu są bez sensu. Kiedyś czytałem że do poloneza wlazło 21 osób, i to też sie da ale bez sensu, także i w cabrio można w 5-tkę jechać jeśli komuś tylko wygodnie. Racją jest że kanapy są profilowanie na tylko dwie osoby z tyłu, ale jak w dowodzie będzie 5, to śmiało można z tyloma jeździć.

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano
hehe zgadzam sie z kolega wyzej ile sie da to niech jedzie ale ja np posiadam cabrio fakt nie bmw jeszcze ;) ale 3 osoby z tylu to jest porazka w 2 jest tak w miare tez nie ma rewelacji ;)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
najlepiej to zajrzeć do dowodu rejestracyjnego, pod pozycją S.1 z tyłu dowodu mamy okienko i wpisaną ilość miejsc, i niech sie wypowiedzą osoby które mają cabrio, bo takie twierdzenia że głupio wygląda czy coś w tym stylu są bez sensu. .

Mam e30 Cabrio. W pozycji S.1 (liczba miejsc siedzàcych, wΠàczajàc siedzenie kierowcy, ) :duh: :duh: :duh: .... sa jakieś inne? :?:

mam wpisane 4.

Uzależniony od 325iC

Zakochany w żonie

.....ja też jeżdżę E30 z wyboru!

• 8 lat później...
Opublikowano
Witam. Podepne się na podobny temat mam e46 coupe i w dowodzie jest wpisane 4 miejsca. Jak wygląda sytuacja jakbym chciał to przerobić na 5 miejsc? Co trzeba zrobić, gdzie jechać i czy wgl jest taka możliwość? Ktoś się orientuję albo przerabial temat zmiany miejsc w dowodzie z 4 na 5 osobowy?