Skocz do zawartości

koniec z pukaniem, trzeszczeniem itp...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie......luuuuuuuuuuuuuz.....bo widze ze z pukania i trzeszczenia zrobilo sie male spiecie prokop - git....jak macie problem to spotkajcie sie gdzies i tam wymiencie poglady najlepiej w wiadomy sposob a nie zasmiecajcie forum - bo obydwoje to robicie....pozdrawiam....
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Masz rację trochę się zapomniałem. Ostatni raz odpiszę naszemu wielkiemu mechanikowi. Jak już masz takie szczeście pracować wASO BMW to podłącz sie pod komputer. Powinno ci pokazać jakie masz błędy w swojej głowie a będzie ich sporo, niektóre pewnie nie do naprawienia. Jesli chcesz mnie informowac o mojej wysokiej inteligencji to najpierw poszukaj swojej może leży gdzieś koło uszczelek, bo ja ze swoją inteligencją nie muszę ich wymieniać bo robią to takie osoby jak ty które ciułają miesiąc na paliwo żeby się raz przez miasto przejechać bo na więcej ich nie stać, ja ma dużo poważniejsze sprawy na głowie. I niestety muszę siedzieć na forum bo przecież nie zostawię samochodu w ASO w którym niedajboże pracujesz ty. Ja skończyłem.

PS. A gdzie ja pisałem że się boję i że mam założony gaz

Sory wszystkim

Edytowane przez Prokop
Opublikowano
na jaki samochod stac taki sie ma :D wlasnie jestes impotentem inteligencji. siedzisz na forum bo ci sie twoja bemeka w gazie sie rozsypuje i nie wiesz co zrobic czekasz, czytasz moze ktos podpowie a tu nic ty i tak nie rozumiesz :D :D :D a ja sobie siedze i smaruje uszczelki bo tylko to w mojej bestii sie ,, popsulo". to ja przepraszam ze wogole cie poznalem ale nie martw sie napewno sie spotkamy w twoim miescie czekaj na mnie :8) a tym czasem zlewaj gaz i w miasto chociaz zebys nia jeszcze raz pojezdzil nim dokonca zamilknie :D pozdrawiam panie prokop
Opublikowano
Oczywiscie że nie ty, tylko wróżka przecież to jej temat. I prosiłem żebyś nie pisał głupot w innych postach jeśli nie masz nic ciekawego do pisania. Wystarczy że w jednym się popisałeś. Jesłi tego nie rozumiesz to może panowie moderatorzy ci to wytłumaczą których proszę o zamknięcie tematu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja uważam że ten temat to KUPA. Nie chce nikogo bronić.

Kolego git:) to jest forum, jego celem jest dyskusja i pomoc, nie przechwałki jak to ja sobie umiem samochodzik naprawić.

Skoro masz jakieś pojęcie, to pomóż, opisz usterkę, objawy i sposób usunięcia. Jak nie masz ochoty dzielić się wiedzą to nie pisz NIC.

Opublikowano

Panowie Moderatorzy :wink: ....mozecie mi dać ostrzeżenie ale ja musiałem......musiałem...kilka dni sie broniłem ale nie dałem rady......

Git:) to IDIOTA

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
panowie moderatorzy to npisali mi calkiem niedawno zeby ci odpuscil bo tez maja cie dosc. moj post wiec pisze co chce :D

Jeśli tak jest naprawdę (w co wątpię) to myślę że panowie moderatorzy powini mi to sami napisać bo myślę że na tyle odwagi napewno ich stać (i jeśli tak jest to mam nadzieję że tak zrobią),a to że piszesz co ci ślina na język przyniesie to widać. Zgadzam się całkowicie z przedmówcą.

Opublikowano

Skoro Pan Git:) od 6 lat pracuje w BMW to pomyślałem że poczytam co ciekawego pisał do tej pory, może w jakimś poście podzielił się większą ilością fachowej wiedzy niż tutaj i sam z tego kiedyś skorzystam i oto jeden z Jego postów z 13 maja tego roku:

witam Very Happy prosze o pomoc gdyz od nie dawna jestem posiadaczem pieknej krajowej betuni i dreczy mnie czy nie jest po jakiej tragedii. autko mialo malowny blotnik i wymieniony zderzak, otoz jak otworzy sie maske to na blotnikach przy amortyzatorach sa slady tak jakby wycinania i ,,mazniete" penzlem Very Happy widziialem kiedys inna bemke i miala podobnie to samo jest z tylu pod kolem zapasowy blizej kanapy. auto jest srebrne a pod maska jest tak jakby ,,biale" natomiast w bagazniku pod dywanami srebrne i nie wiem co o tym sadzc. czy we wszystkich srebrnych jest tak samo????????

Czy takie pytania zadaje ktoś, kto 6 lat pracuje w BMW - chyba raczej nie. Ale przecież w internecie można nawet napisać że się pracuje w NASA i kto to sprawdzi:)

Opublikowano (edytowane)
MONTER PRZECZYTAJ DOKLADNIE A POTEM SIE WYPOWIADAJ :!: STRONA WCZESNIEJ ,,a tak dla twojej wiadomosci to od 6 lat pracuje jako mechanik i wiem z doswiadczenia ze problemy takie jak tu piszecie to powtarzaja sie prawie w kazdym e46 i w 80% da sie to usunac bez wymiany jakichkolwiek czesci! . zalozylismpiszac ten post tak jak i inne y sie kolegami ... a co to nie wazne." Edytowane przez git:)
Opublikowano (edytowane)
a tak dla twojej wiadomosci to od 6 lat pracuje jako mechanik i wiem z doswiadczenia ze problemy takie jak tu piszecie to powtarzaja sie prawie w kazdym e46 i w 80% da sie to usunac bez wymiany jakichkolwiek czesci! . piszac ten post tak jak i inne zalozylismy sie kolegami ... a co to nie wazne. Edytowane przez git:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No cóż, widać że osobnika git:) przerosło BMW.

Psychika nie wytrzymała presji, pojawiło się drugie JA. Twardy, bezkompromisowy mechanik z serwisu BMW. Za dnia od lat pracuje pod przykrywką mechanika w BMW, a nocą wyjeżdża swoim 328i z wspawaną ćwiartką i odpowietrzonym sprzęgłem siać postrach na ulicach stolicy.

Opublikowano
witam koledzy :handshake: na ten post trafilem przypadkowo i czytajac wszystko co tu jest napisane az zlapalem sie za glowe po czym doszedlem do wniosku ze sprowokowaliscie kolege git:) i dlatego doszlo to do czego doszlo :nienie: pare razy korzystalem z ,,wiedzy" gita:) i powiem wam ze duzo razy mi pomogl w 100% :!: smiejecie sie z ,,puszki samru itp" a zapewne wiekszosc z was tez tego uzywa do swoich beatek :D i powiem jeszcze jedno pod logine git:) kryja sie ludzie ktorzy naprawde duzo wiedza i ich wiedza pozwala zaoszczedzic zbednych kosztow bo w tym robia :!: ja zawsze pisze do nich prywatne na maila a nie na forum i dlatego moge na nich zawsze liczyc. kiedys zapytalem sie dlaczego pisza posty udajace ze ,,nic nie wiedza" wiecie co odpowiedzieli??? po to by szukac ludzi ktorym warto pomoc a nie wszechwiedzacym cwaniakom z beta w gazie :jawdrop: pozdrawiam :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam koledzy :handshake: na ten post trafilem przypadkowo i czytajac wszystko co tu jest napisane az zlapalem sie za glowe po czym doszedlem do wniosku ze sprowokowaliscie kolege git:) i dlatego doszlo to do czego doszlo :nienie: pare razy korzystalem z ,,wiedzy" gita:) i powiem wam ze duzo razy mi pomogl w 100% :!: smiejecie sie z ,,puszki samru itp" a zapewne wiekszosc z was tez tego uzywa do swoich beatek :D i powiem jeszcze jedno pod logine git:) kryja sie ludzie ktorzy naprawde duzo wiedza i ich wiedza pozwala zaoszczedzic zbednych kosztow bo w tym robia :!: ja zawsze pisze do nich prywatne na maila a nie na forum i dlatego moge na nich zawsze liczyc. kiedys zapytalem sie dlaczego pisza posty udajace ze ,,nic nie wiedza" wiecie co odpowiedzieli??? po to by szukac ludzi ktorym warto pomoc a nie wszechwiedzacym cwaniakom z beta w gazie :jawdrop: pozdrawiam :cool2:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Użytkownik dołączył 23 maja 2008 roku :) i już tyle pomocy uzyskał :).

Opublikowano
powiem tak jesli chcesz wiedziec to prawda zalogowalem sie 23 ale forum przegladam dluzej niz ty masz bmw. wiec nie szukaj haczykow bo po twoich wypowiedziach i tak nic nie wynika jedyne co to zwykla zlosliwosc
Opublikowano

Jeśli chodzi o prowokowanie to największą prowokacją było rozpoczęcie tego tematu z którego nikt nic nie zyskał. Ja też mogę napisać że miałem problem z silnikiem ale już go nie mam, bo prostym sposobem sie go pozbyłem, ale nie będę się rozpisywał jak to zrobiłem bo za dużo pisania. Ale tak nie pisze bo takie bzdety to se można pisać na blogu. Tu jest forum użytkowników BMW i chodzi o wymianę porad. I jesli ktoś choćby w najprostszej sprawie mi pomoże to jego będę chwalił i mu dziękował a nie gitowi który choćby był super znawcą tematu BMW to na h.. się jego wiedza zdaje jeśli jej nie przekazuje inym, a tym samym jego obecność na tym forum też na tyle się zdaje. Ja nie wątpię że chłop ma wiedzę o BMW jeśli pracuje w ASO to musi ją mieć i pewnie dużo zagwostek z tego tematu zna ale na tym forum narazie jest bezwartościowy. A jeśli chłop zarzuca komuś że ktoś źle pomaga to sory nikt nie pisze takich rzeczy które by w jakikolwiek sposób zaszkodziły samochodowi a jedynie podpowiada lub wydaje swoją opinię na jakiś temat z którą się można zgadzać lub nie, ale po to jest to forum.

Pozdro wszystkim użytkownikom tego forum którzy wiedzą do czego służy i jak z niego korzystać.

Opublikowano
powiem tak jesli chcesz wiedziec to prawda zalogowalem sie 23 ale forum przegladam dluzej niz ty masz bmw. wiec nie szukaj haczykow bo po twoich wypowiedziach i tak nic nie wynika jedyne co to zwykla zlosliwosc

Po stylu, interpunkcji i poziomie wypowiedzi wnioskuje kolejne wcielenie git:) :duh:

Zbyt dlugo chyba siedze na sieci aby milczec widzac takie osoby, ktore swoim prostackim zachowaniem wzbudzaja tylko potok agresji, klotni i niepotrzebnej dyskusji. :!:

Pytanie do git:) i lukasze46: po kiego grzyba wypelzles z tego warsztatu? Nie lepiej w wolnym czasie zaprzyjaznic sie z gramatyka jezyka ojczystego i skonczyc podstawowke aby Cie inni prawidlowo rozumieli?

Dziekuje i nie pozdrawiam.

Opublikowano
oooo widze rze zostal poroszony muj temat ciekawe ale to dobze. chlopaki ja do was nic nie mam tylko denerwuja mnie dziwne wskazuwki ktorych udzielacie i niekturych pytanie np. rze nie rozomieja to co sie napisze. mysle ze wiekszosc z was ktura mi dogryza jest inteligenta po pzeciez trzeba bylo sie zalogowac na forum a to juz cos :D kolego prokop moze troche przesadzilem w stosunku do ciebie ale chyba rozumiesz :?: wiec powiedzmy ze przepraszam. cala interpukncje i gramatyke dedykuje koledze PAPIKOWI w sportowym compakcie. POZDRAWIAM TAK DLA POSMIANIA SIE kiedys jeden z forumowiczow zapytal mnie ,,jak wymienia sie wycieraczki nie koniecznie te na szybie" :D pozdrawiam
Opublikowano

Git: ok usmaiłem sie po pachy czytają ten temat heh....

Jeżeli chcesz pomóc to napisz konkretnie co zrobiłeś żeby usunąc te trzaski w tylnej półce... i pukaniu w dyfrze...????

Opublikowano
jednak mozna sie kulturalnie spytac :D prosze bardzo w e46 szczegolnie sedanach zludne jest trzeszczenie tylnej polki bo to nie polka a poduszki tylnych amortyzatorow fabrycznie na poduszkach jest papierowa uszczelka trzeba ja wyjeba... i przesmarowac poduchy czym tlustym a a takze trzeszcza mocowania oslony tylnych slupkow taki sam zabieg zdjac i przesmarowac 100% zadowolenia. a co stukow to jest jeden warunek ze nie ma luzow w przeniesieniu napedu. tak jak piszecie ze lapiecie za wal a tam luz nie prawda bo wal zawsze ma luz do 1/4 obrotu na wlaczonym biegu luz ten kasuje sprzeglo poprzez puszczanie sprzegla uslizguje sie i wyrownuje predkosc rada zaczac od wymiany plynu w sterowaniu sprzegla powinno pomoc. czy cos jeszcze????