Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis w nocy skradziono czarna bmw e 39 po liftingu polny wypas czarna

touring nr og-ak 1993 jak ktos bedzie mial jakies informacje gdzie jest moja bemka z gury dziekuje jestem zalamany :mad2:

Opublikowano
Kolego może podał byś jakieś szczegóły a nie samą informacje, np nr vin auta , jakies fotki znaki szczególne. Bo narazie to wygląda tak jak byś sie pytał czy ktoś z forum bmw nie zna tych co ci buchneli to auto :] Daj jak najwiecej szczegółow choć podejrzewam że raczej poszło juz na żyletki, obys miał dobre ubezpieczenie.
Opublikowano
A gdzie Ci go dokąłdnie ukradli na jakiej ulicy? Bo ja się boje o moją bo niemam AC a auto pod blokiem stoi :/ Tylko ja mam srebrny, srebrnych nie kradną :P
Opublikowano
na somosierry z ogrodka i krew mnie zalewa jak gnoi dopadne to zalatwie sprawe po swojemu a auto mialem nie ubespieczone :mad2:
Opublikowano
A gdzie Ci go dokąłdnie ukradli na jakiej ulicy? Bo ja się boje o moją bo niemam AC a auto pod blokiem stoi :/ Tylko ja mam srebrny, srebrnych nie kradną :P

Tutaj bym się nie zgodził bo według danych stat. najczęściej kradną białe , czarne i srebrne.

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Wiecko napisał:

A gdzie Ci go dokąłdnie ukradli na jakiej ulicy? Bo ja się boje o moją bo niemam AC a auto pod blokiem stoi :/ Tylko ja mam srebrny, srebrnych nie kradną

Nie obraź sie, ale stać Cię na BMW,a nie stać Cię chociażby na zwykłe ubezpieczenie AC od kradzieży? Nie bardzo rozumiem takich ludzi jak TY, ponieważ jest to znikomy koszt, a głowa przy tym o niebo spokojniejsza!!!

Pozdrawiam.

BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano
to byl takzwany blad w sztuce za ktury drogo zaplacilem chcialem to na dniach ubespieczyc ale nie zdazylem a pozatym na tej ulicy stoja jeszcze 2 podobne no cuz takie zycie pozdrowjenia dla wszystkich i uwarzajcie na swoje bmw
Opublikowano

robi80 co to znaczy "nie stać Cię na AC"? Ja nie rozumiem takich ludzi jak Ty, którzy traktują to obowiązkowo. Każda forma ubezpieczenia dostępna na rynku jest dla mnie niekorzystna, więc nie muszę (jeśli oczywiście MOGĘ nie musieć; OC? tfu...) wykupować pakietu AC. Ty pozwalasz się doić (wg mojej oceny), to Twoja sprawa ale nie krytykuj za to innych.

Szczerze współczuję marol, mogę tylko życzyć powodzenia.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano

A to znaczy Kolego że ja wole spać spokojnie w nocy, płacąc za to tylko 550zł rocznie od wartości 18tyś zł niż spędzić połowe tej nocy przy oknie i stresować sie czy będzie auto stało rano czy też nie? Ok 3,1% wartości auta w moim przypadku AC od kradzieży to żaden majątek i jak dla mnie jest to bardzo korzystna forma ubezpieczenia, biorąc pod uwage stosunek składki AC do ceny utraty auta!! Niestety więc Lutrzyk chyba źle szukałeś, że każda forma ubezpieczenia jest dla Ciebie niekorzystna, albo lubisz czuć lekką adrenaline o poranku!!

Ps. pouczasz mnie że krytykuje innych, a sam nie jesteś lepszy!!!

Pozdrawiam.

BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano
robi80 co to znaczy "nie stać Cię na AC"? Ja nie rozumiem takich ludzi jak Ty, którzy traktują to obowiązkowo. Każda forma ubezpieczenia dostępna na rynku jest dla mnie niekorzystna, więc nie muszę (jeśli oczywiście MOGĘ nie musieć; OC? tfu...) wykupować pakietu AC. Ty pozwalasz się doić (wg mojej oceny), to Twoja sprawa ale nie krytykuj za to innych.

Szczerze współczuję marol, mogę tylko życzyć powodzenia.

OK, ale potem bez płaczów proszę, że strata finansowa (moralną akceptuję)

PawełH
Opublikowano
nie chodzi o strate finansowa a oto ze na beszczela wlezli klutke rozpruli i wzieli ze soba razem z autem z wszystkim sie liczylem ale nie z tym moja zona do polski niechce jechac wiecej pszez to i co tu robic pozdrowjenia dla wszystkich marol :cool2:
Opublikowano

AC trzeba płacić, tym bardziej jeśli mamy wartościowy samochód, każdy to wie.

A tak nie na temat. W przeglądarce internetowej Firefox, i chyba w IE 7 jest korektor błędów ortograficznych i literówek. Jeśli nie masz żadnego z nich , warto użyć Worda. W języku polskim obowiązują zasady pisowni.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....