Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupilem niedawno bmke i przedni zderzak to byl z zywicy i wukna ze wzgledu na niskie zawiesznie urwalem dola czesc .teraz kupilem urzywany orginalny za 100zl troche po obdzierany .mama kilka ile beda mnie kosztowac wszystkie zaslepki do tego zderzka oprusz chalogenow i tej na dole takiej durzej za krata ona jest chyba na zime bo chce miec zderzak malowany a te zaslepki orginalne czarne zeby ich nei maowac . czy jak lekko naciaglem ten zderzak jak zachaczylem to moglo sie tam cos pourywac i co bede musial kupic zeby zamontowac ten orginalny jakie rady mozecie polecici jak bede go zakladal
Opublikowano
Ja pierdziele mam taką małą prośbe, Przeczytaj to co napisałeś i powiedz tylko szczerze czy cokolwiek rozumiesz z tego, bo jak może ci ktokolwiek coś doradzić niewiedząc o co Ci chodzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ehhhhhhhhhhhhh troche duzo tu błędów, obyś nie miał tylu przy zakładaniu tego zderzaka :D
Opublikowano
Jestem dyslektykiem i jakoś mi to zwisa, bo przez to miałem ulgi na studiach hehe to uproszczę do jednego zdania. Ile będą mnie kosztowały oryginalne zaślepki, do zderzka przedniego? Czy mogło się cos pourywać jakieś zaczepy (zderzak nieoryginalny taki z włókna podam linka do allegro tak dla informacji {http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45945781} jak będę chciał teraz założyć nowy oryginalny do e 36 będę cos jeszcze potrzebował oprócz samego zderzaka ? Sorki za tamtego posta mogłem przepuścić to przez worda i obyłoby się bez komentarzy.pozdro
Opublikowano
No mam nadzieję że wyrzuciłeś ten badziewny zderzak, nie ma to jak orginał. W sumie jak masz uchwyty na zderzak to powinno wszystko pasować, ja ostatnio tez niechcąco przejechałem psa i zderzak poszedł w strzępy, ale kupiłem następny i pasuje idealnie(zresztą kupiłem taki sam). Zderzaków z włókna nie zakładaj gdyż straszna lipa, dojedziesz do krawężnika i po zderzaku, a orginał z ABSu nie ucierpi. Jeżeli chodzi o kratki do zderzaka to szukaj na Allegro napewno znajdziesz, bo tylko w zderzaku po 94 roku jest taka wkładka pomiędzy halogenami i tyle, no wiadomo plus listwy, ale na Allegro znajdziesz.