Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...i wedlug jakiego przelicznika zamienia EUR na PLN :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
A co , nie było do tej pory mapy Polski do E46?

NO byla, ale tutaj jest cala Europa na DVD ;]

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano
No wersji DVD mapy Polski to chyba nie było.

Ostatnią mapę Polski (WschEuropa 2008-1) można sobie przegrać na DVD i czytnik MK4 czyta ją bez łaski... :wink:

Opublikowano
No wersji DVD mapy Polski to chyba nie było.

Ostatnią mapę Polski (WschEuropa 2008-1) można sobie przegrać na DVD i czytnik MK4 czyta ją bez łaski... :wink:

Tylko pytanie po co.MK4 czyta i CD i DVD.....

Opublikowano

Poważnie... ??? :duh:

Ja odezwałem się do tych Kolegów którzy tęsknią za wersją DVD...

...

• Moderatorzy
Opublikowano

Poważnie... ??? :duh:

Ja odezwałem się do tych Kolegów którzy tęsknią za wersją DVD...

...

Ale wersja 2008.2 DVD ma zawierać cała całą Europę razem z Polską i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A tak poza tym to chyba w Poniedziałek dostanę wersję 2008.2 CD Dayton, zobaczymy co się zmieniło.

Opublikowano (edytowane)

... i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A skąd takie wiadomości? :shock: Ten Fryc na "X5world" podaje: Nav 2008-2 High Europe available - disc now 5,15GB! - więc jest technicznie niemożliwe aby wersja High działała w czytniku Prof albo Business......

Edytowane przez macznik
  • Moderatorzy
Opublikowano

Ale wersja 2008.2 DVD ma zawierać cała całą Europę razem z Polską i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A skąd takie wiadomości? :shock: Ten Fryc na "X5world" podaje: Nav 2008-2 High Europe available - disc now 5,15GB! - więc jest technicznie niemożliwe aby wersja High działała w czytniku Prof albu Business......

Tak twierdzą w serwisie.

Opublikowano

Tak twierdzą w serwisie.

To ja poproszę o telefon do tego serwisu - upewnię się i napewno TAKĄ pasującą do różnych systemów mapę kupię !!! :lol:

Opublikowano

... i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A skąd takie wiadomości? :shock: Ten Fryc na "X5world" podaje: Nav 2008-2 High Europe available - disc now 5,15GB! - więc jest technicznie niemożliwe aby wersja High działała w czytniku Prof albo Business......

Przepraszam - jestem laikiem - dlaczego technicznie niemożliwe?? Z moich informacji wynika że będzie to płyta DVD DL. To chyba się zmieści??

• Moderatorzy
Opublikowano

Tak twierdzą w serwisie.

To ja poproszę o telefon do tego serwisu - upewnię się i napewno TAKĄ pasującą do różnych systemów mapę kupię !!! :lol:

Sprawdź na pkt.pl serwis BMW Sopot i zadzwoń.

Opublikowano

Przepraszam - jestem laikiem - dlaczego technicznie niemożliwe?? Z moich informacji wynika że będzie to płyta DVD DL. To chyba się zmieści??

Jasne że się zmieści... :D

Ale są różne czytniki (inne systemy) nawigacji BMW i są niekompaktybilne niestety. Czyli nie czytają się mapy inne niż dedykowane. Pojemność płyty nie ma tutaj nic do rzeczy.

Opublikowano

Sprawdź na pkt.pl serwis BMW Sopot i zadzwoń.

No nie idzie...

Na pkt.pl szukałem serwisu BMW Sopot i dostałem wynik 0 (zero). Na BMW Polska dostałem w pomorskiem tylko jednego dealera:

Gdynia

Fota Ltd.

ul. Stryjska 24

81-506 Gdynia

tel.: (0 58) 690-66-77

fax: (0 58) 690-66-67

www.bmw-fota.pl

Proszę o konkretniejsze namiary bo sprawa jest naprawdę intrygująca - myślę że także dla wielu Kolegów z tego Forum...

...

Opublikowano
Cerkaski Sopot

Dzięki wielkie, nareszcie znalazłem !!!

BMW CERKASKI ASO

Zbigniew Cerkaski

Miasto: Sopot

Ulica: al. Niepodległości 641

Telefon: (0-58)5512578

Jutro do niego tarabanię, a jeśli świętuje to w poniedziałek o świcie !!!

Przysięgam że zdam relację !!!

...

Opublikowano
Cerkaski Sopot

Dzięki wielkie, nareszcie znalazłem !!!

BMW CERKASKI ASO

Zbigniew Cerkaski

Miasto: Sopot

Ulica: al. Niepodległości 641

Telefon: (0-58)5512578

Jutro do niego tarabanię, a jeśli świętuje to w poniedziałek o świcie !!!

Przysięgam że zdam relację !!!

...

Raczej niczego Tobie nie potwierdzi. Ze źródeł zbliżonych do BMWPL wiem że dopóki nie będą mieli płyty w magazynie, dopóty nie przyznają się że ona istnieje i że zawiera Polskę.

Opublikowano

Raczej niczego Tobie nie potwierdzi. Ze źródeł zbliżonych do BMWPL wiem że dopóki nie będą mieli płyty w magazynie, dopóty nie przyznają się że ona istnieje i że zawiera Polskę.

Ależ ja wiem doskonale że ta mapa DVD v.2008-2 z m.in. Polską istnieje i że niedługo będzie do ściągnięcia :wink: zanim ONI będą ją mieli w magazynie... Mnie chodzi tylko o potwierdzenie informacji Kolegi "kruk203" (którą jak pisze dostał od nich) że będzie ona (ta płyta) pracowała w różnistych czytnikach (czyt. systemach). To dopiero byłby cud... :clap:

...

• Moderatorzy
Opublikowano

Ależ ja wiem doskonale że ta mapa DVD v.2008-2 z m.in. Polską istnieje i że niedługo będzie do ściągnięcia :wink: zanim ONI będą ją mieli w magazynie... Mnie chodzi tylko o potwierdzenie informacji Kolegi "kruk203" (którą jak pisze dostał od nich) że będzie ona (ta płyta) pracowała w różnistych czytnikach (czyt. systemach). To dopiero byłby cud... :clap:

...

Konkretnie to mój kolega przywiózł tę nowinę bo ma E60 i się tym interesuje a mi to w sumie na razie powiewa.

Choć mam w niedalekich planach też E60 ale to później sie będę martwił.Na razie od poniedziałku będę testował CD 2008.2 :mrgreen:

Opublikowano

Konkretnie to mój kolega przywiózł tę nowinę bo ma E60 i się tym interesuje a mi to w sumie na razie powiewa.

Choć mam w niedalekich planach też E60 ale to później sie będę martwił.Na razie od poniedziałku będę testował CD 2008.2 :mrgreen:

A to przyznaj się przynajmniej skąd wziąłeś CD 2008.2 - można tam w Sopocie kupić?