Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem,ktory mi w sumie nie przeszkadza ale może coś oznacza niedobrego.Po włączeniu zapłonu miga mi czerwona dioda, która jest umieszczona na panelu z monitorem obok przycisku otwierania panelu w celu włożenia kasety. Są tam trzy didoy ale mi miga ta pośrodku. Czy to coś oznacza i jak to można zlikwidować. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli.

MOD EDIT:

arai - Proszę wybierać kod modelu [E39] w tytule – dotąd uzupełniałem to za Ciebie.

Pozdr.

solaris520

Opublikowano

To są diody od telefonu. Posiadasz zestaw głośno mówiący lub tel pokładowy? One informują o stanie karty sie

nic nie pali wszystko działa dobrze

czerwona jakąś awaria/ nie może złapać sygnału. Żółta się pali gdy działą ROAMING.

A tak pozatym polecam przestudiowanie instrukcji....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jesli nie masz wlozonej karty sim i nie chcesz, aby ci migalo, wylacz telefon

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na telefonie jest guzik, niestety po kazdym odpaleniu samochodu, nalezy to zrobic od nowa

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

mam miejsce na kartę pod słuchawką

czy mogę tam włżyć zwykłą kartę (popa, simplusa) nie wyłamaną, stykami do góry czy do dołu?

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano
dzięki serdeczne za odpowiedzi ale niestety lampka dalej miga. Jak mam wstawic model abyś nie musiał tego robić za mnie? Jestem laikiem komputerowym-przyznaje się bez bicia :oops:
Opublikowano
dzięki serdeczne za odpowiedzi ale niestety lampka dalej miga. Jak mam wstawic model abyś nie musiał tego robić za mnie? Jestem laikiem komputerowym-przyznaje się bez bicia :oops:

jak zakladasz nowy temat to wyskakuje ci.... [wybierz] i tam kolego masz typy nadwozi E....39 or 34 itp....to tyle pozdro

kto pyta pózniej nie błądzi