Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy mam pytanie nie wiem co to znaczy ale czasami mi robi pik pik taki sygnal oszczegawczy ale nie wiem co to znaczy nic sie nie pokazuje itp pomozcie jesli wiecie o co chodzi

Temat edit by MOD bo strasznie mnie rozbawiła zawartość postu :wink: :wink: :cool2:

Opublikowano
koledzy mam pytanie nie wiem co to znaczy ale czasami mi robi pik pik taki sygnal oszczegawczy ale nie wiem co to znaczy nic sie nie pokazuje itp pomozcie jesli wiecie o co chodzi

pik pik hmmm.... za dużo to nie napisałeś :?

określ czy jest to jak jedziesz czy jak stoisz , bo z tego co napisałeś to raczej trudno będzie Ci pomóc

Opublikowano
a może to tylko gong od spadku temperatury ale to chyba już tej pory roku nie dotyczy :)

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

pewnie masz ustawione memo, no chyba ze mieszkasz na biegunie to wtedy pik pik robi termometr :D

moze smsa dostajesz za kazdym razem jak wsiadasz do auta, hehe :mrgreen:

położyłeś mnie teraz :lol:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
hmmm aaaa może to po prostu sygnał przypominający po zgaszeniu auta abyś wyłączył światła?? :D :D :D Za wiele nie opisałeś to na prawde ciężko wyczaić co ci "pipka" :P
Opublikowano

Haaa, nie ma to jak zobaczyć temat o treści "pik pik" wracając w piątek o 22 do domu...

Jedyne co jestem w stanie wyprodukować to, sygnał o temperaturze poniżej 3 stopni - wtedy mi też robi "pik pik".

Opublikowano
takie pik pik jeszcze robi 30 s przed pelna godzina kazda :mrgreen: no i oczywiscie ostrzezenie przed niska temperatura :mrgreen:
Opublikowano

:nienie: nie może być to sygnał o niskiej temperaturze bo kolega pisał że nie pokazuje mu się żaden komunikat

(a jak temperatura spada jest sygnał i komunikat)

Opublikowano
Panowie Pik Pik to nic innego jak sygnał pełnej godziny. Tylko wystarczy zwrocic uwage na zegarek jezeli jest kom. :mad2: ah brak słow
Opublikowano
Panowie Pik Pik to nic innego jak sygnał pełnej godziny. Tylko wystarczy zwrocic uwage na zegarek jezeli jest kom. :mad2: ah brak słow

really, ja czegos takiego nie mam :D

Bo pewnie masz wyłączone MEMO

Opublikowano
takie pik pik jeszcze robi 30 s przed pelna godzina kazda :mrgreen: no i oczywiscie ostrzezenie przed niska temperatura :mrgreen:

dzieki koledzy chodzi o godzinke i prosze sie nie smiac ze mnie zawsze jezdzilem vw a bmw mam pierwsza ale zaj... chodza te autka innego juz nie kupie tylko bmw pozdrawiam wszystkich

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ok, było trochę śmichu ale już sprawa wyjaśniona więc zamykam.

Do autora wątku- na przyszłość postaraj się lepiej opisać problem- nikt z piszących powyżej nie śmiał się z Twojej niewiedzy w temacie BMW, a raczej z tego jak opisałeś swój problem.

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.