Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie sytuacji takiej jakby na podium na 1 miejscu miał znaleść się inny motorek :cool2:
Bardzo Mocne Wrażenia;-)
Opublikowano
Swoją drogą to ten motor jest naprawdę niesamowity. Tak się BMW wzbraniało od turbo benzyn, ale jak już wypalili to z grubej rury :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Osobiście ostrze sobie ząbki na nową V8 4.4 bi-turbo, 407km brzmi całkiem miło.

Nie wiem jeszcze czy w 7er czy w X6, ale i tak mam jeszcze sporo czasu żeby się nad tym zastanowic :)

Opublikowano
nie bardzo wiem czym sie podniecacie . juz w latach 80/90 seryjnie dwulitrowki w benzynie mialy po 200, 225 ,a nawt 240 kM. mowie o takich wozkach jak cosworth czy lancia, a bmw m3 miala 197/ 204 kM z 2.2 litra i bez turbo .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co z tego ze mialy, paliły więcej niż moja 4.4V8 333hp. Mozna zrobic z 2.0 silnika ponad 200 konnego potwora, ale jaki to ma sens? Jak dla mnie żaden, dla BMW na szczescie rowniez :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
nie bardzo wiem czym sie podniecacie . juz w latach 80/90 seryjnie dwulitrowki w benzynie mialy po 200, 225 ,a nawt 240 kM. mowie o takich wozkach jak cosworth czy lancia, a bmw m3 miala 197/ 204 kM z 2.2 litra i bez turbo .

Miałem lancia Delta 2L 200KM i wcale nie było sie czym podniecać bo ten silniczek notorycznie padał a jak nie silnik to co innego.Generalnie to autko najlepiej znałem od spodu czyli widok z kanału.