Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie kupuje na dniach bmw 320i z 2.0 silnikiem czy sa jakies obawy co do twgo auta auto rocznik 92
Opublikowano
witam mam pytanie kupuje na dniach bmw 320i z 2.0 silnikiem czy sa jakies obawy co do twgo auta auto rocznik 92

:shock: Hmm, trudno powiedzieć... zważywszy, po tak bogatym opisie. :twisted2: :mrgreen: :wink:

Opublikowano

hehe :mrgreen: , obawy kolego są zawsze :shock:

:twisted2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

ja rok temu kupywalem 320 z 92 roku, z poczatku mialem obawy bo przeciez sanochod mial 15 lat, ale obawy przeszly jak troche pojezdzilem i powiem ci ze nie narzekam na swoja bunie :) Jak dbasz tak masz :)

Tylko troche mocy brak ale Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)

Oczywiscie moja nie ma lpg :)

Bardzo Mądry Wybór :)

-OO=[][]=OO-

Nie sztuka zabić muche przednią szybą :)

Sztuka zrobić to boczną :D

Opublikowano
wiesz...niektorzy szukaja autka po kilka tygodni,a nawet miesiecy... a Ty mowisz ze na dniach...Szukaj dobrego i nie wyeksploatowanego autka, tak od siebie to nie patrz na przebiegi ale STAN autka
B M W
Opublikowano
no koledzy wiem nie jest nowe auto nigdy nie mial gazu autko wedlug mojego przyjaciela jest w super stanie tym bardziej ze pan ktory mi ja bedzie sprzedawal jest prawie jego rodzna ale to dluga historia (swiat jest maly) nie wiem czy brak mocy ten silniczek 2,0 150konikow przy jezdzie probnej mi odpowiadal
Opublikowano
jesli lubisz jezdzic dynamicznie to z czasem bedzie za wolno, to standard i zawsze tak bedzie. 150 lkucy w takiej budzie (E36 jest bardzo ciezka jak na swoja klase) wystarczy do spokojnej codziennej jazdy. Nie ma z nia takich problemow przy wyprzedaniu po miescie itp. :roll2:
B M W
Opublikowano

jak ja wsiadlem do swojej z poczatku to balem sie na zakretach gazu dodac, a teraz to jest troszeczke brak mocy :)

Ale jak mowi K@mil

wystarczy do spokojnej codziennej jazdy

pozdrawiam

Bardzo Mądry Wybór :)

-OO=[][]=OO-

Nie sztuka zabić muche przednią szybą :)

Sztuka zrobić to boczną :D

Opublikowano

Zgadzam się z K@mil i MG_BMW na początku fajnie jak się przesiądziesz z słabszej maszynki no i ten odgłos silnika powoduje że czujesz się jak w co najmniej 200 KM potworze :P

Ale po czasie stwierdzasz że wcale takiej rewelacji nie ma a jak założysz szersze lacie to dopiero się lipa robi :D

ps.

Mam oponki R16 225 i nie jestem w stanie zamielic na suchym asfalcie bez wkręcania na wyższe obroty (normalne to?) :)

Opublikowano
normalne ale zalezy o ile RPM mowisz... jesli do 3 tys 3500 to chyba nie zakrecisz,[BAD] ci przysiada i nie ma sily, powyzej 4 i wyzej juz chyba jest normalnie,prawda ??
B M W
Opublikowano
Potestuje jak jest u mnie i dam znać może porównam z jakaś inną 320 i zobaczę czy moja ma zamuła czy jest w normie.
Opublikowano
Witam.To teraz pochwal się kolego wszystkim ile ta Bunia z 92r. ma przejechane kilometrów na liczniku.
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
Witam.To teraz pochwal się kolego wszystkim ile ta Bunia z 92r. ma przejechane kilometrów na liczniku.

kolego 211404 to chyba nie duzo jak na ten silnik

Opublikowano

Fakt jak na 92. to OK. Widziałem większe przebiegi.A zawieszonko jak tam wygląda (sprawdziłeś)bo na to reguły nie ma.A jak wiesz jest to słabiutki i czuły punkt w BMW.Szybki tez sprawdź czy czasami każda nie jest z innej parafii.A tak poza tym to powodzonka ci życzę no i szerokości i przyczepności w tej 320. :cool2:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano

Fakt jak na 92. to OK. Widziałem większe przebiegi.A zawieszonko jak tam wygląda (sprawdziłeś)bo na to reguły nie ma.A jak wiesz jest to słabiutki i czuły punkt w BMW.Szybki tez sprawdź czy czasami każda nie jest z innej parafii.A tak poza tym to powodzonka ci życzę no i szerokości i przyczepności w tej 320. :cool2:

nie dziekuje kolego zawieszenie jest nowe moj przyjaciel zna sie na bmw i mowi ze jest spoko ja jezdze 2.0 a on 2.5 no jest roznica ale od czegos trzeba zaczac i przyzwycaic sie do bmw pozdro