Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

mam pytanie chcialbym sie dowiedziec jakie koszty sa pomalowania calej bmki e34 na czarno(obojetnie jaki aby nie matowy)

pozdrawiam!

Opublikowano
witam!

mam pytanie chcialbym sie dowiedziec jakie koszty sa pomalowania calej bmki e34 na czarno(obojetnie jaki aby nie matowy)

pozdrawiam!

Koszt ok.3500 zł .Chyba ze pędzlem pomalujesz widziałem kiedys taka sztuke na giełdzie koszt 200 zł

• Członkowie klubu
Opublikowano
Już w jednym miejscu o tym napisałeś, po co podwajać??
003.jpg
Opublikowano

jak dowiadywałem sie w sprawie malowania swojej to 3400

pozdr

http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano

mi za malowanie całego auta, z zrobieniem progów, wyszedł koszt 3000 tys. po znajomości, dla kolego ten sam lakiernik malował audi a3, w czasie pracu dzwonił do kumpla i prosił o przyjechanie i kazał oglądać, czy sie podoba, kolega znalazł, jedną małą plamke i powiedział że nie odbierze auta, lakiernik, na nowo malował element i znowu to samo, koleś naprawde żeczowy i profesjonalnie do tego podchodzi, na auto czeka sie około 5 dni

:D

Opublikowano
U mnie koles maluje za 2500 tys pozdrawiam
]

za 2500 zł to malowanie w stodole a na lakierze masz bonusy w postaci owadów :mrgreen:

Opublikowano

Ja maluje za 4000zł plus listwy, uszczelki itp.

3500zł to min za malowanie plus części.

Pozdrawiam

BMW i V8 to idealne połączenie :)