Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie wczoraj troszke postanowilem sie pobawic komputerem w mojej "trójce", a raczej tymi trzema przyciskami jakie sa do dyspozycji (BC, oraz prawy i lewy dzyndzel przy zegarach).

Mam 320 Touring 2005 r. (E-46).

Przy przekreconym kluczyku w pozycje 1 lub wlaczonym zaplonie czy nawet odpalonym silniku przytrzymalem na jakies kilkanascie sekund lewy przycisk - ten od kasowania dziennego przebiegu km. Jak go tak trzymalem wcisnietego to najpierw sie oczywiscie skasowal dzienny przebieg,ale trzymajac go wcisnietego jeszzce przez kilka ladnych sekund nagle pojawil sie napis TEST po czym wyswietlila sie koncowka nr VIN oznaczona jako pozycja 1.0 dalej wciskajac lewy przycisk, czyli ten od kasowania dziennego licznika przechodzilem do kolejnych opcji, w sumie bylo ich 7. w zasadzie same cyfry...

Czy ktos wiec co to jest? Czy tym cos sie sprawdza czy w ogole do czegos to sluzy?

I jeszcze jedno pytanie mam, czy istnieje mozliwosc sprawdzenia faktycznego przebiegu samochodu nie majac komputera? Czy mozna skasowac INSPEKCJE lub OIL SERVICE samemu tez bez uzycia kompa? Tak samo z data wymiany plynu hamulcowego? Slyszalem od kogos, ze jest taka mozliwosc, ze jest jakas kombinacja przekrecenia kluczyka, wcisniecia jakiegos przycisku, etc. Czy to prawda?

Opublikowano
za chwile wszyscy Ci powiedzą że to było wiele razy i żebyś użył szukaj. I wiesz co... będą mieli racje. O tym było wiele razy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ZANIM ZAPYTASZ- POSZUKAJ!!!!! :duh:

ZAMYKAM!- MOD

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.