Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Więc wybieram się na weekend na mazury. Test polega na tym, że razem ze mną jedzie żona dziecko i masa dziecięcych klamotów np wózek. Ciekaw jestem czy to wszystko zmieszczę i czy pierwszy raz nie pożałuję że kupiłem 1 a nie 3.

Ciekaw jestem jakie Wasze doświadczenia w tym względzie?

Opublikowano

W lutym do Włoch-ze mną 2 osoby+narty-każdego dnia jeździliśmy do innej stacji więc przewoziłem klamoty.Mi było wygodnie :-).

p.s.Bardzo dużo zapakowałem do auta-ale oczywiście osoba siedząca z tyłu miała mało luzu wokół siebie.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Witam w bmw 1 jest z tylu znacznie mniej miessca niz w 3 e46 wiec o jakimkolwiek komforcie ja zdy w 4 osoby nie moze byc mowy.Jest to bardzo wygodny samochod dla 2-ch doroslych osob i np.dwoje nieduzych dzieci.Doatkowo kmfort jest nieco obnizony z powodu opon run-flat, zwlaszcza na naszych drogach.Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie jest to jednak auto rodzinne w pełnym tego słowa znaczeniu. MOżna jednak wybrać się na krótki wyjazd z całą rodziną (2 dorosłych + dziecko w wieku wózkowym). Do szczęścia (ale nie pełnego) brakuje co najmniej 5 centymetrów za fotelem kierowcy oraz o 200l wiekszego bagażnika.

Reszta to same zalety