Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponawiam pytanie:

a z tym odgrzybianiem to samemu kupic ten preparat i sie bawic czy podjechac do serwisu klimy?

:?:

wiem ze nie wszystkie serwisy chcą się tym zajmować :roll:

widze ze zbigniews mi juz nie odpowie, a szkoda :?

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Szkoda że Zbigniewst dostał bana (za co to już poszperajcie na forum). Miałem wielką motywację żeby przekonać faceta do mojego zdania na temat roli filtrów kabinowych jakie odgrywają w klimie. Mam nadzieję, że wrócimy jeszcze do dyskusji. Pozdrawiam.
E 36 320i '96
Opublikowano
zdania na temat roli filtrów kabinowych jakie odgrywają w klimie.

produkuj się kolego, nie mam nic przeciw :P , chętnie nawet poczytam :8)

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

warto tam być!!!

Opublikowano
Hahaha. A to dobre. Czy to kolejny klon zbigniewst-a? Nie mam w zwyczaju wypisywać bzdur i nie tym tonem panowie. NAPISAŁEM WYRAŹNIE - ZADZWONIĆ DO ASO!!!! Tam uzyskacie potwierdzenie moich racji. Z wami jak z dziećmi. Jak nie umiecie się przyznać do błędu, to lepiej nie wypisujcie mi tu takich koszmarnych bzdetów. Przez takich pseudofachowców cierpi na tym tylko forum. Przychodzą ludzie całkiem zieloni i dowiadują się takich głupot od coniektórych. Natrzepie taki jeden z drugim masę postów i udaje specjalistę. A może boicie się zadzwonić do ASO? No chyba was stać.
E 36 320i '96
Opublikowano
I nie tym tonem beemwiaszku :wink:
nie tym tonem panowie

o widze ze kolega z wyzszych sfer :lol: , to jak mamy sie do jaśnie pana zwracać? :D :D

chyba przesadzasz skoro zbigniews siedzi w chlodnictwie od 20 czy 30 lat to wiecej wie na ten temat od ciebie-studenta(jakto napisales w 1 swoim poscie :P ), bo raczej studentem chlodnictwa nie jesteś, gdyż takiego kierunku nie ma.

czyżbyś się naczytał małego technika? :think:

:twisted2:

warto tam być!!!

Opublikowano
I nie tym tonem beemwiaszku :wink:
nie tym tonem panowie

o widze ze kolega z wyzszych sfer...

...chyba przesadzasz skoro zbigniews siedzi w chlodnictwie od 20 czy 30 lat to wiecej wie na ten temat od ciebie...

Możesz się do mnie zwracać jaśnie panie, aczkolwiek od nikogo tego nie oczekuje, hahahaha, zwracać się można zwyczajnie, byle taktownie :wink: .

Złe nawyki nabyte przez lata, mają to do siebie, że niestety przyjmujemy owe jako pewnik. Zbigniewst, choć może dobrym jest specem od klimy, niestety przeoczył kilka szczegółów. To nie tylko moje zdanie. Czytaj ze zrozumieniem, nie powielaj cudzych błędów. Reszta twojego posta to śmieszna kpina - bez komentarza.

E 36 320i '96
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze jedna wypowiedź nic lub mało wnosząca do tematu a posypią się ostrzeżenia..... :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

Paweł