Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiem czy to taki "pimpuś" bo w usa nie mieszkam ani nie byłem :? a przy samochodzie osobowym jak dla mnie to 22' juz bardzo duzo...chyba ze dla Ciebie to codzienność :norty:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

no nie ja wcale też nie uważam się za lepszego tylko dlatego że mam 3,5 l a nie np 1,8, jedni wola gruszki a drudzy śliwki, to nie ważne jaki silnik, kóleczka można kręcić nawet maluchem tak jak kolega wczesniej napisal

moja 535i nie jest zajeżdżona napewno.

nie twierdze że bmw 5 z silnikem 1.8 jest zle, poprstu jak dla mnie to troszke za maly silniczek do uważam dośc dużego samochodu jakim jest e34

ale to tylkoo moje zdanie

bartek535
Opublikowano
nie no nie chcialbym sie klucic, ale mialem 525i 24v na 17 i chodzilo mi to w miare znosnie, ale 1.8 w bmw 5 z 19 to troche przerost formy. 115 koni w takiej budzie i z takimi kolami wg mnie nie jedzie. Bez obrazy, ale czy smigales jakas piatka z innym silnikiem dla porownania?

Widocznie nie przesiadł sie z fiata 126p na BMW 518i z 19 calowymi kołami i dla niego to rakieta :mrgreen: .Prawdziwe BMW zaczyna sie dopiero od 2.5 24V

wow kolego widze czujesz sie lepszy i mocniejszy nie bede sie sprzeczal oglem sie przesiasc i z taczek jesli wolisz haha .smieszysz mnie tym co piszesz obraziles teraz mnostwo uzytkownikow bmw panie od 525 24 v moze i masz wiekszy silnik ale to nie o to chodzi .wlasnie tacy ludzie jak ty psuja wizerunek bmw takimi tekstami .pewnie jeszcze masz spojler od mki?? albo..... no jush wymiekam kolego nie o to chodzi jaki masz silnik moze masz duzy i coz tego ??? lepszy jestes?? oki niech ci bedzie :twisted2: ale ja kocham swoje bmw a o to tutaj chodzi a co do przesiadki przesiadlem sie z 325 alpiny e30 na 518 nie jest to rakieta ale wygodne autko ktorym jak trzeba moge jechac z duzymi predkosciami pozdrooo :clap:

325 na 518 człowieku zlituj sie nad marka BMW :modlitwa: wywal ten silnik mozesz założyc go do kosiarki ogrodowej i zakładaj normalny motur :mad2:

Opublikowano
nie wiem czy to taki "pimpuś" bo w usa nie mieszkam ani nie byłem :?

hehe ;)

a przy samochodzie osobowym jak dla mnie to 22' juz bardzo duzo...

Fakt :)

chyba ze dla Ciebie to codzienność :norty:

U nas to 'zjawisko' w us to codziennosc :)

Ja w tym kraju wiecej jak 18 nie zaloze, chyba ze kiedys beda drogi jak nalezy...

Pozdrawiam
Opublikowano
...Prawdziwe BMW zaczyna sie dopiero od 2.5 24V...

... 325 na 518 człowieku zlituj sie nad marka BMW :modlitwa: wywal ten silnik mozesz założyc go do kosiarki ogrodowej i zakładaj normalny motur :mad2:

Brando5 – takie zdania, to nie na tym forum. Idąc tą drogą można by wiele dziwnych rzeczy powypisywać – bo dla każdego najprawdziwszym BMW będzie to, które sam ma (zazwyczaj tanim kosztem, od tygodnia i 10-ciu godzin)

Dla jednego prawdziwe BMW to R6, dla innego takie, które jeździ na kupowanych w ASO oryginalnych częściach... A mówiąc już np, że prawdziwe BMW nie ma LPG - można obrazić pewnie 3/4 forum...

Kwestię prawdziwości czyjegoś lub własnego BMW – pomijamy.

Poza tym, takiego rzeźbiarstwa jak swap też nie polecamy komuś innemu tutaj.

Pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
...Prawdziwe BMW zaczyna sie dopiero od 2.5 24V...

... 325 na 518 człowieku zlituj sie nad marka BMW :modlitwa: wywal ten silnik mozesz założyc go do kosiarki ogrodowej i zakładaj normalny motur :mad2:

Brando5 – takie zdania, to nie na tym forum. Idąc tą drogą można by wiele dziwnych rzeczy powypisywać – bo dla każdego najprawdziwszym BMW będzie to, które sam ma (zazwyczaj tanim kosztem, od tygodnia i 10-ciu godzin)

Dla jednego prawdziwe BMW to R6, dla innego takie, które jeździ na kupowanych w ASO oryginalnych częściach... A mówiąc już np, że prawdziwe BMW nie ma LPG - można obrazić pewnie 3/4 forum...

Kwestię prawdziwości czyjegoś lub własnego BMW – pomijamy.

Poza tym, takiego rzeźbiarstwa jak swap też nie polecamy komuś innemu tutaj.

Pozdr.

prosze o ostrzeżenie :modlitwa:

Opublikowano
prosze o ostrzeżenie :modlitwa:

Nie śpiesz się tak ;) Jak będzie Ci dane, to i tak dostaniesz ostrz. – póki co, to nie jest tytuł nadawany za „proszę” ;)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
dorosnijcie naprawde dorosnijcie kazdy ma swoja racje z nas sprzeczamy sie i o co??o rozmiar felg??o wielkosc silnika?? mam 518 i jestem z tego zadowolony!! ktos ma m powera i jest zadowolony no coz kazdy chwali co ma .prosil bym moderatora o usuniecie tego tematu albo chociaz tych naszych sprzeczek bo to nie odpowiednie jest na forum .