Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich dawno mnie nie bylo bo ciezko pracowalem ale mniejsza z tym

dzieki temuy kupilem aluski tylko troche podniszczone ale za tanie pieniadze i ladny model

a moj problem polega co zrobic bo jedni mowia ze alufelg sie nie piaskuje ini mowia ze dac do piaskowania

jakie jest wasze zdanie na ten temat a mopze ktos ma jakies dobrze namiary na cos w okolicy starego wojewudztwa leszczynskiego

Opublikowano
Ci którzy mówią,że alufelg się nie piaskuje gadają bzdury,ja 2 miesiące temu dałem do regeneracji cztery felgi borbet A 17 cali, 10 cali tył,8.5 przód,felgi najpierw zostały dobrze wypiaskowane,kompletna renowacja kosztowała 500zł,felgi są jak nowe.
Nur bmw e32
Opublikowano
Pod warunkiem że pokryje się je specjalnym lakierem bo w przeciwnym razie efekt piaskowania szybko pryśnie, no chyba że będziemy często jest traktować automaksem.
Opublikowano
Jeśli chcesz mogę ci usunąć lakier z felg chemicznie w kwasie siarkowym. Przy tej metodzie nie ma mowy o jakichkolwiek ubytkach aluminium podczas procesu odlakierowania. Zostaje tylko czyściutki stop. cena za komplet 4szt. 80zl. Mój nr 792 898 285 Marcin Wrocław.