Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gratulacje :) Ile miałeś na navi? Bo wiadomo, że licznik zawyża... ;)
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jedyny słuszny kolor :cool2: Brakuje tylko chromowanych listew jeśli już mielibyśmy wybrzydzać. :8)

Zgadza sie jest za czarny brak chromów :|

Opublikowano
Listwy to rzecz gustu. Ja też mam czarną z czarnymi listwami i mi taka kompozycja bardziej odpowiada. Podejrzewam że 70% e60 ma chromy, więc shadow to bardzo miły dodatek. Właśnie, to jest opcja a nie standard...
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Listwy to rzecz gustu. Ja też mam czarną z czarnymi listwami i mi taka kompozycja bardziej odpowiada. Podejrzewam że 70% e60 ma chromy, więc shadow to bardzo miły dodatek. Właśnie, to jest opcja a nie standard...

A powinno być na odwrót

Opublikowano
Na odwrót to jest w Passatach. Ja nie wiem, czy Ty zazdrościsz tak bardzo dnowinskiemu, że zmienił sobie auto? A to że kombi, a to że listwy nie takie..
Opublikowano
Ja mam całe czarne auto, I też wolałbym czarne listwy, nikiel mi się przejadł tym bardziej jak widze tico chrom tuning by allegro :roll: .
Opublikowano
Dla mnie przy poszukiwaniu auta chromowane listwy to była rzecz tak samo ważna przy czarnym kolorze jak silnik czy skóra w środku, ale to rzecz gustu. Bez listew też ekstra wygląda, mniej elegancko, ale za to bardziej sportowo, nic dziwnego że 540i i M5 bez listew chromowanych były np. w E39.
Opublikowano
Ja mam całe czarne auto, I też wolałbym czarne listwy, nikiel mi się przejadł tym bardziej jak widze tico chrom tuning by allegro :roll: .

W ASO 2000 zł z tego co pamiętam;) Wczoraj widziałem A4 Avant, całkowicie "chromowane" - relingi chrom, klamki chrom, obwodki klamek chrom, obramowanie szyb chrom, listwa z tylu na klapie chrom, listwy ochronne chrom, grill chrom - "piękny" egzemplarz. Pewnie jeszcze jakiś element chromowany pominąłem:)

Opublikowano
W ASO 2000 zł z tego co pamiętam;)

jednak nie skorzystam, ostatnio wpakowałem jakieś 12tys w styling mojego auta i nic mi to nie dało,cały czas mnie myśl o kupnie 535d prześladuje.

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Jest mi bardzo miło z powodu Waszych postów, za które Wszystkim Wam dziękuję. :P

Co do kilku pytań to :

Żona wymogła na mnie by je wystawić na allegro ale jak widzicie cena zaporowa :cool2:

kupiłem je w BMW service cośtam-stellung, auto służbowe szefa zaopatrzenia.

zapłaciłem ok. (z podatkami, opłatami i innymi) 150 tysi.

Przebieg niestety spory 130 tys.

Chromy fajne ale ja uwarzam iż stylizacjia e61 jest dziełem skończonym i każde dorabianie czegokolwiek jest zmianą zamysłu artysty, rzecz w tym iż auto jest dla mnie stylistycznie doskonałe.

Teraz UWAGA! Moje 530d sedan pojechało na poprawkę FUS-owej zmiany softu i .... miało po fusie 230 kucy i 530 Nm-ów. Faktycznie się zbiera teraz jak pies z gorącym prętem w tyłku. Aż się w oku łezka kręci. No i co ciekawe samo się naprawiło.

Zazdrość czy co??? :doh:

Opublikowano
Na odwrót to jest w Passatach. Ja nie wiem, czy Ty zazdrościsz tak bardzo dnowinskiemu, że zmienił sobie auto? A to że kombi, a to że listwy nie takie..

Zachowałeś się teraz jak tani prosty dresik zazdrościć to ja moge komuś inteligencji a nie samochodu

Opublikowano
Też jestem zdania że E60 jest naprawdę ładnym autem, i łatwo je zepsuć dokładając tony plastiku, ale według mnie optimum to M-pakiet i felga 19” czego właśnie doświadczyłem, i w sumie jest git tylko szkoda że w moim przypadku nie jest to 535d.
Opublikowano

Pogratulować koledze pięknej furki.

Pod koniec roku będę szukał czegoś takiego dla siebie i też chce 535d-dla mnie kosmos, zwłaszcza tapicerka.

Godspeed :cool2:

Opublikowano
Teraz UWAGA! Moje 530d sedan pojechało na poprawkę FUS-owej zmiany softu i .... miało po fusie 230 kucy i 530 Nm-ów. Faktycznie się zbiera teraz jak pies z gorącym prętem w tyłku. Aż się w oku łezka kręci. No i co ciekawe samo się naprawiło.

Zazdrość czy co???

Dnowinski takie parametry 530-ki 218ps mają na seryjnym sofcie. Jeśli serwis robił upgrade softu to po takiej operacji modyfikacja jest nadpisana fabrycznym softem. Teraz masz prawdopodobnie srię i tylko twój tuner może na nowo zmodyfikować twój nowszy soft, bo zapewne będzie ciut inny od poprzedniej serii.

Opublikowano

Jedno jest pewne kolego Dnowinski, pełna rehabilitacja za poprzedni awaryjny temat !!!

Nareszcie miód na nasze /E60/ serca.

Kombi i ten silnik powodują, że samochód jest idealny do wszystkiego, gratuluję. :cool2:

Opublikowano
zauwuwazylem ze masz automata , a chcesz podniesc moc , uwazaj zeby sie nie rozsypala od tego skrzynia
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
zauwuwazylem ze masz automata , a chcesz podniesc moc , uwazaj zeby sie nie rozsypala od tego skrzynia

Tam już powinnien być ZF 6HP32 ona zniesie ponad 700Nm :twisted: . Jedynym ograniczeniem jest DPF przez którego są generowane błędy przy mocniejszych softach.

Opublikowano
d może sobie daruj ten chip pieknie chodzi problemów nie masz

ja bym nie kombinował

dokladnie , skoro fabryka tak ustawila moce silnika to tak bym zostawil, bo inaczej za jakis czas cos sie rozsypie w samochodzie,szkoda kombinowac

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle